Istorija se ponavlja, zar Gvardiola i Siti ništa nisu naučili?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.09.2020.
14:32
Izvor: Sportske.net

"Građani" su se prelako odrekli još jednog mladog igrača.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Džejdon Sančo je u avgustu 2017. godine stigao u redove Borusije Dortmund sa epitetom jednog od najboljih mladih igrača u Engleskoj.

Platili su ga oko sedam miliona evra, mladi fudbaler nije hteo da čeka na Gvardiolu, odabrao je klub u kojem je iako jako mlad mogao da dobije šansu da igra.

Napravio je sjajan potez, kao i Borusija, Sančo je danas jedan od najboljih mladih igrača na svetu, klub za njegove usluge traži 120 miliona evra, u Mančester junajtedu su pokušali da naprave matematiku, ali nisu uspeli, mada prelazni rok traje do petog oktobra, serija loših rezultata bi mogla da natera Eda Vudvorda da reaguje na pijaci.

Bilo kako bilo, Siti je napravio grešku, a izgleda da iz nje nisu ništa naučili.

Kako je danas potvrdio i sportski direktor "Milionera" Mihael Zorc, u klub sa "Signal Iduna Parka" je stigao mladi Džejmi Bajno-Gitens.

Ovaj 16-godišnji fudbaler nastupa na poziciji levog krila, a u Dortmund je stigao pravo iz akademije "Građana".

Priključio se U19 timu Borusije, ali kakva je politika kluba, ako se dobro pokaže, mogao bi i da debituje ove sezone u prvom timu.

Mladi Bajno-Gitens je i omladinski reprezentativac Engleske, može da nastupa i na desnom krilu, ali u špicu napada, a vreme će pokazati da li je uprava Mančester sitija napravila još jednu veliku grešku.

baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 25.09.2020
22:42

Slucaj Sancho i Pogba se bas rijetko desavaju, tesko je za ocekivati da sada svaki igrac tako uspije...

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.09.2020
17:32

Pitam se kako mogu ovako da pisu novinari o Gvardioli i Citiju, ti nivinari sto pisu nemaju dve veze o fudbalu, a kritikuju mozda momentalno naj boljg trenera i mozda naj bolji klub na svetu! Pitao bih te nivinare da objasne kano to Gvardiola i Citi prave greske, da objasne, a ne da samo pausalno pisu netacne price! Uvek se desi i uvek ce se desava da neko od mladih igraca koji je otpisan eksplodira i zaigra dobro, kao ovaj u Dortmunu, ali ne vidim da Dortmunu bas tako dobro ide sto je on u njemu, tako i ne vidim da reprezentaciji engleske ide bas dibro? Zato bih preporucio ovim novinarima koji pisu i danu savete naj boljima a neznaju o fudbalu da se suzdrzavaju o onome sto neznaju, vec samo da pisu o onome sto znaju i to bez neistina!

avatar
MunzeKonza
Thursday, 24.09.2020
19:08

Najbolji trener Gvardiola? Najbolji klub Man Siti?!?!?! Moras ti jos mnogo da ucis i da odrastes.

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
19:58

Dobro ja neznam nista, ali samo pogledaj sta je sve Gvardiola osvojio i kao igrac i ka trenr, pogledaj pa onda nesto kazi!

avatar
JC\'90
Thursday, 24.09.2020
15:20

Kad bi svaki omladinac bio kao Sanco, ali nije...

avatar
Provokator
Thursday, 24.09.2020
14:36

A sta ih briga kad svaki prelazni rok daju 300 miliona. I posle ih neko naziva velikim klubom, a Gvardiolu velikim trenerom.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 24.09.2020
15:30

Gvardiola i jeste trenercina!

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
20:03

Deki Trbic: Na primer, sta je Klop osvojio sa nekim drugim timom, nista a sa velikim je osvojio, tako isto svi treneri koji nesto osvajaju osvajaju sa velikim klibovima, nijedan trener nemoze nesto da osvoji sa slabim klubom i slabim igracima, dali ti znas to! Andjeloti je puno toga osvojio isto sa velikim klubovima! Gvardiola je puno toga osvojio i kao igrac i kao trener, Klop mu odaje post6o vanje i kaze da je Gvadiola momentalno naj bolji od njih, tako jedino ako ti kazes da je on los neka je tako!

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
19:59

Pogledaj sta je sve Gvardiola osvojio sa drugim klubovima, pa onda reci!

avatar
deki trbic
Thursday, 24.09.2020
18:17

nikada bio niti ce ikada biti trener..on je velika prevara od trenera...u tri tima u kome je bio glavni trener imao je ogroman budzet,...odlican tim...tako mogu i ja da uradim kao on...ajde da uradi sa nekim manjim timom da uzme titulu ili LS ?

avatar
MunzeKonza
Thursday, 24.09.2020
16:20

Mozda za tebe, ali realno je samo prosek i nista vise.