Isto košta, traženiji od Grizmana!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.05.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Ronaldov naslednik biti prva zvezda prelaznog roka...

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

I dok Antoan Grizman čeka rasplet, čini se da igrač sa istom cenom, tačnije otkupnom klauzulom predstavlja veći zalogaj, ali i želju evropskih klubova.

Pogađate, Žoao Feliks koji je golom obeležio titulu Benfike ove sezone ima klauzulu od 120 miliona. Pričalo se da će ostvariti životnu želju i zaigrati sa Ronaldom, ali od toga nema ništa.

Klubovi koji su spremni da navodno plate 120 miliona i odvedu ga iz Lisabona su Junajted i Atletiko (ako proda Grizmana). Takođe, Siti bi ponudio novac, Žesusa i verovatno Otamendija kao kusur, a računa se da su spremni i da ponude više, kako bi im Benfika prodala igrača.

No, odluka je u njegovim rukama, Mendeš mu nije menadžer, ali jeste posrednik, Benfika ga je angažovala da donese najbolju ponudu u Lisabon...

Inače, na promociji protiv Santa Klara kada je klub za vikend obezbedio 37. titulu, još nekoliko igrača je bilo meta skauta. U pitanju su štoper Ruben Dias, levi bek Aleks Grimaldo i vezista Žedson Fernandez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.05.2019
12:01

Kakva generacija Benfike , bravo ! A gde je Zivkovic , igra redovito ?

avatar
Anonymous Official
Monday, 20.05.2019
11:32

Daleko je on od nivo Grizmanna

avatar
RocknRolla
Monday, 20.05.2019
10:20

A Zezus prosto gori od zelje da zaigra za Benfiku i da bude kusur za drugog igraca. Ko li je insajder ovih dokazanih informacija da mu cestitam na mastovitosti.