Istina je! Sedam pojačanja za novog diva u PL, vraća se Tores!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.05.2019.
08:39
Izvor: Sportske.net

Potvrđene vesti od juče, iako se klub nije zvanično oglasio. Novi vlasnik spreman da dovede sjajne igrače!

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U Engleskoj je i dalje tema broj jedan prodaja Njukasla. Kako smo i rekli, Šeik Kalid, najmlađi od 19 sinova pokojnog vladara Abu Dabija i predsednika UAE bi za oko 400 miliona evra trebalo da preuzme "Svrake".

Njegovi predstavnici tvrde da je posao završen, a što se tiče Engleza, oni ćute i traže strpljenje. Očigledno je da se stiglo do detalja, navijači Njukasla žele da se što pre otarase Majka Ešlija.

Pisali smo da će želja arapskih vlasnika biti da zadrže Beniteza, ne bi trebalo da bude problem, jednostavno, obećaće mu ne samo dobru platu već i pojačanja.

Današnji mediji su krenuli već sa spekulacijama ko bi mogao da stigne na sever Engleske.

Ciljaju golmana PSŽ, Areolu koji bi dolaskom De Hee mogao da izgubi mesto, dosadilo mu je da se menja sa Bufonom, a priča se da Parižani imaju na spisku mogućih pojačanja i Donarumu, pa bi Areola rado na "Sent Džejms Park".



Šeik Kalid će takođe ponuditi veću platu Huanu Mati kako bi ga zadržao u Engleskoj, on je slobodan igrač i nema ništa protiv da se preseli kod Beniteza. Spekuliše se sa će Rafa na raspolaganju imati ponovo Nanda Toresa koji je sada u Japanu i koji je pod Benitezom igrao najbolji fudbal u životu.

Cilj je da se dovedu iskusniji, ali i kvalitetniji igrači, Benitez je od Ešlija tražio Holanđanina Džetra Viljemsa iz Ajntrahta, Emiraćani lako mogu da ga priušte.

Lasceles i Šar će ostati u klubu, Benitez ne želi da menja štopere, a za desnu stranu uključiće se u bitku za Marija Fernandeša, ruskog reprezentativca koga želi i Atletiko. Ovaj Brazilac dugo niz godina igra za CSKA i sada želi da se preseli u Zapadnu Evropu.

Benitez cilja još MekNila sjajnog mladog vezistu Barnlija koji je prošao školu Junajteda, ostaće Almiron i Perez, a uz Matu i Toresa, pojačanje bi trebalo da bude Deni Velbek koji odlazi iz Arsenala.

Sa sedmoricom novih startera, mnogo većim budžetom, ako ostvare planove "Svrake" bi mogle lako da se umešaju u borbu za Evropu, Benitez je garancija sa mnogo slabijim timom uspevao je u poslednje dve sezone da ih održi u ligi.

Sada je vreme za novi izazov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 28.05.2019
12:35

Sigurno da ce biti jaci ali daleko je to od Europe.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 28.05.2019
11:29

I ovi ce pre da uzmu PL nego Liverpul.

avatar
Dr . Nedeljkovic
Wednesday, 29.05.2019
18:28

Brini ti za Celzi , Liverpool polako pravi ekipu za titule sto ce pokazati prvo 1 juna , a i u narednih par godina . Videcemo Celzi , borice se za opstanak sledece sezone , a titulu nece osvojiti narednih 40 god . Pocevsi od veceras 🙂

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 29.05.2019
22:52

Vidim kako nisu osvojili veceras, nema sta stvarno si znalac :DDD

avatar
Wizard08
Tuesday, 28.05.2019
10:46

Kolko bih voleo ovo da vidim,nije ovo ni mnogo novca za ulaganje,sem ovih pa nerealnih golmana,eteridz bi ima bas dobro dosao.

avatar
Red blood
Tuesday, 28.05.2019
10:26

Oni mogu da se umesaju u borbu za Evropu ako dovedu Toresa i Matu od pre 10 godina i ako Benitezu daju carobni stapic.
Danasnji Tores,Mata,a Velbeka da ni ne spominjem,bi lansirali Njukasl u Cempionship vec na polovini sezone.

avatar
BABA
Tuesday, 28.05.2019
09:16

Velbek-Mitrovic,po meni nema neke razlike

avatar
Don Carlo
Tuesday, 28.05.2019
08:44

Taman sad malo za newcastle da se navija... Ajmo, ajmo