Ispada iz lige, braniće za Arsenal naredne sezone!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.04.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net

Sjajni mladi golman blizu dogovora sa "Gunerima".

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Petr Čeh pokazuje znake starenja, ni u klubu nisu baš zadovoljni njegovim odbranama ove sezone, a pikirali su novog čuvara mreže.

Naime, skauti Arsenala su tokom proleća platili golmana mlade engleske reprezentacije Džordana Pikforda i prema nekim informacijama on će, u slučaju da Sanderlend ispadne iz lige, što je gotovo izvesno, otići iz kluba.

Ovaj momak je ponikao u klubu sa severa, od 2011. bio na pozajmicama u šest klubova, dobio je konačno šansu i to nakon povrede Vita Manonea.

Prošle sezone je inače debitovao za "Crne Mačke" i to baš u porazu protiv Arsenala. Jedan je od najbolje ocenjenih golmana lige.

Ima 23 godine, prošle jeseni je dobio poziv za seniorsku reprezentaciju posle povrede Toma Hitona, a bio je standardan u svim mlađim kategorijama nacionalnog tima, još od 16 godina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Saturday, 08.04.2017
15:39

Odlican golman pritom mlad, on je najmanje kriv sto ce ovi ispasti, pa nije hobotnica da brani sve kad ispred sebe ima vise manje 7-8 kriticnih igraca

avatar
Матија Станковић
Saturday, 08.04.2017
00:52

Ovo je golman sa skoro najvise odbrana ove sezone i mislim da bi bio idealno pojacanje, Ceh odlazi u penziju polako a Ospinina forma je prelazna.

avatar
Friday, 07.04.2017
23:45

Реално, Сандрерленд је премали клуб за њега. Одличан је голман.

avatar
Sporske me ugasile
Friday, 07.04.2017
23:36

Znam da je obicno Arsenalova transfer politika ,blago receno predmet zabave ali ovaj decko je stvarno izuzetno talentovan i vec sada se moze reci vrlo kvalitetan i prava perspektiva. Mislim da ima najvise odbrana u ligi i u top5 golmana s najvecim procentom odbrana . Naravno ti podaci se obicno vezuju za golmane ciji su timovi jedni od slabijih u ligi ali on je definitivno jedna od retkih svetlih tacaka Sanderlenda ove sezone