Iskusni štoper ipak napušta Inter, poznato i gde ide, pronađena i jeftinija zamena za Konteovu veliku želju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.09.2020.
17:33
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" bi uskoro mogli da dogovore dva transfera.

EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL
EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL

Povezane vesti

Kako prenosi Fabricio Romano, Dijego Godin će napustiti Inter.

On je minulog leta stigao kao slobodan igrač iz madridskog Atletika, nije se najbolje snašao u Konteovoj formaciji sa tri pozadi, pa se šuškalo da bi mogao da napusti klub.

Počeo je da pruža bolje partije u finišu sezone, pa se stekao utisak da će doći do preokreta, ipak, izgleda da Urugvajac odlazi.

Romano tvrdi da su "Neroazuri" u završnoj fazi pregovor sa Kaljarijem, iskusni štoper će najverovatnije na Sardiniju, ako se zainteresovani Ren ne umeša sa novom, poboljšanom ponudom.

Kaljari se sprema da oformi kvalitetan štoperski tandem, pošto su izgleda i na pragu dogovora sa Romom oko Federika Facija.

Što se tiče Intera, Konte ima silne planove, prodaje su sada prioriret, a poznato je da je velika želja italijanskog stručnjaka i vezista Česija Ngolo Kante.



Francuz je igrao slabije u prethodne dve sezone, mada ga je i Sari poremetio promenom uloge, a imao i je problema sa povredama.

Ipak, Čelsi traži najmanje 50 miliona evra za njegove usluge, što "Neroazuri" nikako neće platiti.

Tako se pojavila informacija da su pronašli jeftinije rešenje, "Skaj Sports" prenosi da su zainteresovani za Žan-Mišela Serija iz Fulama.

Vezista iz Obale Slonovače je minulu sezonu proveo na pozajmici u Galatasaraju, vratio se na "Krejven Kotidž", ali navodno ne želi da igra za Fulam.

Tim iz Zapadnog Londona ga je leta 2018. godine otkupio od Nice za 30 miliona evra, a Inter želi 29-godišnjeg vezistu na pozajmicu sa pravom otkupa.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 11.09.2020
01:13

Pa ne znam malo mi je čudno da Inter trazi veznog igraca ako je vec Vidal dogovoren, uz Barelu,Sensija,Eriksena, imaju jos 2-3 koji vjecno griju klupu i kako vidim vraca se i Nindza ...Jos da vrate Perisica i na lijevi bok ga gurnut bio bi to pun pogodak zasto ne...
Handanovic
Bastoni De Fraj Skrinjari
Perisic Barela Vidal Eriksen Hakimi
Lautaro Lukaku

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 10.09.2020
19:35

Vecina vrhunski igraca je kod Contea samo nazadovalo

avatar
No rules
Thursday, 10.09.2020
18:16

Sto bi prodali Godina i kakve on veze ima sa Serijem?