Iskristalisalo se, ovo su tri opcije za Ronaldovu budućnost!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.03.2020.
09:36
Izvor: Sportske.net

Portugalac ima tri varijante, videćemo za šta će se odlučiti...

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je pristao, čak bio i inicijator akcije da igrači Juventusa smanje plate, čime je sebi uskratio 10 miliona evra, a igrači su ukupno svojim odricanjem spasili klubu oko 100 miliona.

Juventus je danas primer žrtvovanja igrača za klub, njihovi putem krenulo je par timova, a predomislile su se zvezde Barselone.

Ali i dalje se postavlja pitanje šta će biti sa Kristijanom na leto, tačnije hoće li Juventus uspeti da održi postojeći nivo plata.

Pominjana je opcija Pari Sen Žermen, navodno Parižani su se raspitivali kod Mendeša, oni računaju na finansijski efekat, ali i to šta bi Ronaldo značio za promociju Mundijala u Kataru.

Ipak, za sada nema pregovora, Juventus bi tražio 70 miliona evra za svoju prvu zvezdu, a odluku bi ostavili Ronaldu.

Kazino baner


Druga opcija je da sve ostane kako jeste, da Kristijano pod sadašnjim uslovima (30 miliona godišnje) odradi ugovor i onda ode verovatno u Ameriku, a treća je intrigantna.

Naime, Juventus bi da Ronaldo smanji platu, ali i da produži ugovor, odnosno ostane do kraja karijere u klubu. Anjeli računa na prijateljstvo sa igračem, njegovu želju da se oproba u biznisu, i zauzimanje visoke hijerarhije, ne u Juventusu već u carstvu Anjelijevih.

Videćemo kako će se sve rasplesti, ali čini se da su u Juventusu, iako je na neki način iscrpljena marketinška vrednost Ronalda toliko zadovoljni njegovim stavom, ponašanjem, formom, odnosom prema obavezama, da čine sve kako bi do kraja karijere ostao u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 31.03.2020
12:57

Ja iskreno mislim da se njemu nece ici u Ameriku jer on ima dovoljno love, siguran sam da ce karijerru zavrsiti u jednom od jacih timova ako vec nije u Realu...

avatar
Steffmajster
Tuesday, 31.03.2020
10:36

"a predomislile su se zvezde Barselone." - ne nisu se predomislile, jer nikad nista oficijalno nije bilo