Iskristalisalo se, Juventus našao rešenje za klupu?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.05.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo, zbog čega je Paratići u Londonu i ko je daleko najveći favorit za klupu?

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Šta se dešavalo oko Pepa Gvardiole verovatno će ostati tajna, osim da je još pre četiri meseca uspostavljen kontakt, da je Pep zainteresovan, ali tek kad mu istekne ugovor sa Sitijem.

Postojala je mogućnost da ode, kako je saopštio Arteti i ostalima iz stručnog štaba još u februaru, ako osvoji sve trofeje, znači i Ligu šampiona, ali to se nije desilo.

Juve se nadao da bi mogao da prelomi, ako Siti bude izbačen iz LŠ, ali i da se to desi, Englezi će žalbom arbitraži verovatno odložiti kaznu za 2020.

Dakle, u ovom trenutku nema ništa od Pepa, ali je Paratići u Engleskoj. Juve želi da se obezbedi, sada je jasno da je prvi kandidat Mauricio Sari.

Problemi oko Poketina su isti oni koje je imao Real Madrid, ne može da ubedi Levija da pusti trenera, koji ima klauzulu od 40 miliona evra. Navodno je prvi čovek "Pevaca" rekao da ni u slučaju da Totenhem postane evropski prvak ne namerava da pusti Poketina, ali da će mu dati transfer budžet od 200 miliona evra, što je do sada bilo nezamislivo.

Zbog svega toga, Paratići je na ostrvu razgovarao sa Sarijem, kako bi dobio njegovu reč i obezbedio se da neki drugi klub ne uđe u igru i ne preduhitri Juventus.

Naime, u Čelsiju ne odustaju, iako je Petr Čeh demantovao da će biti novi direktor "Plavaca", Abramovič ga i dalje vidi kao deo tandema sa Lampardom. Čelsi želi da podmladi ekipu, želi svog trenera, izgleda da se neće žaliti na odluku o suspenziji transfera, jer shvataju da bi to bilo samo odlaganje.

Navijači i deo svlačionice su protiv Sarija, pa izgleda da su mu dani odbrojani. On je tražio da ga odmah obaveste o odluci posle finala LE u Azerbejdžanu, ali Čelsi će čekati odluku Lamparda.

Čak se pominje da će tražiti od Juventusa 5 miliona evra odštete, da bi pustili Italijana. Međutim, ako ga smene, jasno je Sari će biti slobodan da preuzme najveću italijansku klupu.

Jeste veoma zagrejan, ne vidi budućnost u Čelsiju, mnogi se pitaju hoće li Juventus značajno promeniti tim i stil igre sa novim trenerom, ali ostaje da se vidi kakav je plan kluba.

Oni i dalje ne nameravaju da izvrše velike promene, na kraju krajeva Alegri je zbog toga i smenjen jer je tražio prodaju petorice igrača.

Sačekajmo, no kako piše "Gazeta", u ovom trenutku Mauricio Sari je veliki favorit za klupu Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Friday, 24.05.2019
14:17

Nije on za Juventus, nema on tu Juventusovsku glavu niti filozofiju, ako postane trener, neće to dugo trajati, taman koliko i u Čelziju!!!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 24.05.2019
11:08

Znaci prvo pojacanje Zorginjo ....