Iskov način, evo kako sprečiti klub da te proda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.08.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

Nije bio siguran u namere Reala, pa što je sigurno, sigurno je...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Isko je trenutno povređen, ali je zaista imao originalan način da ostane u klub u kome mu pozicije nisu bile jake. Čekao je prinovu u porodici i obavestio Real da ne želi da napusti klub.

On je isključio telefon čim je počeo prelazni rok, i mada nije bio zadovoljan statusom ostao je čvrst u nameri da ostane deo Reala.

Tokom priprema je dobio i uveravanja Zidana da će imati veću minutažu nego kod Solarija, ali svejedno, nije promenio plan.

Isko, koji se povredio u drugom kolu protiv Valjadolida, uključiće telefon tek 2. septembra kada bude završena letnja pijaca, u strahu da bi do tada Real mogao da se sa nekim dogovori, ili da bude eventualni deo trampe za Nejmara.

Očekuje se da se Andalužanin oporavi tokom prvenstvene pauze i bude spreman za "Madrilenjo" u oktobru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 29.08.2019
16:41

Sreca sto u Realu mogu samo telefonom da te najure, pa ako ga iskljucis ne mogu ti nista. Izgleda da je deo lokalnih obicaja da ti takve stvari nikada ne govore usmeno, recimo na treningu... :D

avatar
Offside
Thursday, 29.08.2019
11:24

Ne znam zasto bi ga Real prodavao?Dobar tehnicar,ima dobar pregled igre jedini minus sto ume da bude sebican.Po meni Isko treba da ostane.