Iskoristili bivšeg saigrača i ubedili Luku Jovića da pristane na ponudu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.08.2020.
13:49
Izvor: Sportske.net

Da li će ponovo biti oformljen neverovatni tandem koji želi da zaboravi prošlu sezonu?

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Španski mediji tvrde da je Niko Kovač uspeo, ubedio je Luku Jovića da je Monako prava sredina za njega i da će uspeti da ga vrati u formu iz Ajntrahta.

Zajedno su osvojili nemački kup pre dve sezone, videćemo da li je Jović zaista pristao i koliko će tražiti Real. Nije tajna, oni žele da prodaju Srbina, ali samo za cenu koja je slična onoj koju su platili, tačnije pedesetak miliona evra je donja suma kada je Srbin u pitanju.

Njegov ugovor od pet miliona nije problem za Monako, a kako bi ga dodatno ubedio, Kovač pokušava da dovede i Sebastijana Alera, sa kojim je Jović igrao u tandemu u Nemačkoj kada su terorisali protivničke odbrane.

Preduslov je da ode sjajni Ben Jeder koji je meta klubova iz PL, i koji vredi oko 40 miliona evra.

Aler se, kao ni Jović nije proslavio po odlasku iz Bundeslige, Francuz koji je afirmaciju stekao u Utrehtu je za Vest Hem ove sezone dao sedam golova. Odigrao je 23 meča, podsetimo za njega je Vest Hem srušio klupski rekord, platili su ga 50 miliona evra.


Baner

Sada bi ga prosledili na pozajmicu sa otkupom, videćemo hoće li Kovač uspeti u nameri. On bi mogao čak i da ponudi Badašilea, sjajnog mladog štopera za Jovića, Zidan želi defanzivca Monaka u kome vidi idealnog partnera za Varana u budućnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke