Isko prelomio!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
11:42
Izvor: Sportske.net

Španac na marginama u Madridu.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Isko provodi poslednje dane na "Santijago Bernabeu".

Španski reprezentativac je u nemilosti Santijaga Solarija, kod Lopetegija je imao bitnu rolu, ali je doživeo i povredu, ali kod Argentinca ga često nema ni u protokolu i čini se da je vezistu Reala izdalo strpljenje.

Nakon ispadanja iz Lige šampiona i poraza od Ajaksa rezultatom 1:4 na "Bernabeu" postalo je jasno da je Isko završio sa Solarijem.

Naime, Španac se nije našao u protokolu za ovaj susret, odbio je da bude na tribinama, a odmah se požalio i Hose Anhelu Sančezu, desnoj ruci Florentina Pereza.

Isko ne oseća nikakvo poštovanje od Solarija i ne želi da sarađuje sa trenerom "Los Blankosa", a par sati nakon ispadanja iz LŠ, obavestio je svoje predstavnika da ostanu u bliskom kontaktu sa Juventusom i Mančester sitijem.

Direktor "Stare dame" Fabio Paratići već mesecima radi na sastavljanju plana za angažovanje španskog reprezentativca koji želi da napusti Madrid, a poslednjih sati su signali da želi da napusti Real sve jasniji i glasniji.

Narednog leta nas očekuju pregovori oko Iskove prodaje, jasno je da će se prvi javiti Juve i Siti, videćemo ko će pre do Španca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 07.03.2019
18:38

Mislim da bi Milanu odlično legao, već je i dosta igrača sa španskog govornog područja, naravno u slu;aju igranja LŠ !!

avatar
Anonymous Official
Thursday, 07.03.2019
18:25

Isco treba da igra umjesto Kroosa koji je u ocajnoj formi.

avatar
Nenadd
Thursday, 07.03.2019
14:02

Ako bude dzabe mozda ga i uzme Juventus, oni vole otpatke i matore drtine

avatar
Los Vikingos
Thursday, 07.03.2019
13:49

Ali nije mi jasno kako ljudi veruju da Solari stoji iza toga sto Isko ne igra. Solari se ne pita nista, postavljen je tu da glumi trenera i radi ono sto mu se kaze. Isko je verovatno bio nezadovoljan sto su otpustili Lopetegija i onda su ga izbacili iz tima, ili je vec dogovorio transfer sa nekim klubom ali o tome se cuti.

avatar
Barca4ever
Thursday, 07.03.2019
13:44

Vec 20 put od pocetka meseca je prelomio.

avatar
johny_Juve
Thursday, 07.03.2019
13:38

Juventus je vec uzeo Remzija, nije mi jasno sta ce sa Iskom. OK, Kedira ce otici verovatno ali opet tu je Can. Jeidno ako nece u sredini igrati Pjanic Remzi i Isko. Sta je onda sa Matuidijem? Nema logike.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 07.03.2019
14:02

Nedostaju kreativci koji znaju da proture loptu zbog toga je Juve ocajan kad Pjanicu nije dan.. sto vise kreativaca to bolje za nas, defanzivaca imamo.. Remzi ce biti pun pogodak nadam se jos Ndombeleu iz Liona ali moze i Isko to su pravi igraci za Juve