Isko gleda preko Lamanša, njegov obožavalac bi mogao da sruši sve PL rekorde!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.11.2018.
11:14
Izvor: Sportske.net

Real bi navodno razmotrio ponudu za nezadovoljnog Andalužanina, a sa druge strane su spremni apsolutno na sve kako bi ga se domogli...

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Real Madrid ne veruje Isku.

Dok je u reprezentaciji nezamenjiv, Andalužanin je u stalnom limbu između prvog tima i klupe, od dolaska Solarija je zakucan među rezervama, odigrao je samo 14% mogućih minuta.

To novi trener pravda činjenicom da je Isko imao operaciju slepog creva, da nije spreman, ali fudbaler smatra drugačije. Igrao je protiv Barselone u poslednjoj Lopetegijevoj utakmici, imao najviše loših pasova i izgubljenih lopti od svih igrača na terenu, što je pojačalo pritisak.

Isko je imao problem i sa Zidanom, smatrao je u jednom trenutku da Francuz pravi tim na osnovu veličine transfera, a ne zalaganja na treningu. Na kraju je na neki način pobedio, istisnuo je Bejla iz tima.

Ali, statistika ne laže.

Naime, Isko je od dolaska iz Malage zamenjen u 66% mečeva koje je počeo kao starter, samo 62 utakmice je završio.

Ako ne dobije šansu, a to zavisi od toga hoće li Real nastaviti da pobeđuje, jer sada Ljorente ima prednost, kao i Asensio i Isko bi mogao da zatraži prodaju. I jedan i drugi su na meti Juventusa, ali engleski klubovi mogu mnogo više da plate.

Priča se da bi, u slučaju da Real želi da razmotri ponudu, Pep Gvardiola platio za Iska oko 150 miliona evra i srušio sve rekorde Sitija i PL kada su kupovine igrača u pitanju.

Navodno bi Katalonac žrtvovao par fudbalera, pre svih Gundogana i Sanea, kako bi doveo španskog plejmejkera, koga je želeo i u Bajernu, ali je Real tada bio brži i doveo igrača za koga se zna da je navijač "Blaugrane"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 16.11.2018
19:26

Isco jeste klasa ali od toliko igraca da se odlucis zrtvovati Sanea to mi bas nema smisla

avatar
Mad Max
Friday, 16.11.2018
14:20

Дакле, спекулација је да ће се Реал одрећи младих играча, Шпанаца, Иска и Асенсија да би им играли Љоренте и Бејл који је ван форме константно... И то зато што је Солари као привремени менаџер то одлучио. Да будем пристојан па да не окарактеришем ове наводе адекватно.

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 17.11.2018
13:58

Problem što je kod svakog trenera Isko rezervna situacija, nije nikako stalno u prvih 11

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 16.11.2018
13:47

I treba da ide, zaslužuje prvu postavu i tu nema dileme. Eksplorldiraće kod Gvardiole.

avatar
REAListaee
Friday, 16.11.2018
13:26

Cim Isko ne igra mi dobijamo. Nesto ne ide sa njim pa ne ide, a ubica je

avatar
riquelme
Friday, 16.11.2018
12:43

I tu je definitivno kraj PL! Umesto Fernandinja ce dovestin F.De Jonka i taman kada se smuci Mbapeu umesto Aguera i cao... Nema sanse niko sa njima dok ne ulete ozbiljne pare. Pre svega mislim na MU koji misli da je sa 80 miliona na stopere mnogo i gleda se kao promasaj i ako pola mogu da vrate prodajom. Pep je samo na golmane dao toliko... Ovo je igrac koga ako MU pusti u Siti zavrsili su karijeru! Treba da ga kupe za 150 miliona i Sancezs i da mu taman daju platu Sanceza.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 16.11.2018
12:41

Bio je prilicno los protiv Barse, ali i generalno je spor, kasni sa pasom ili daje los pas, jedino ima superiornu tehniku. Imao je i boljih sezona...

avatar
conecorleone
Saturday, 17.11.2018
07:01

Tacno pa i precenjen,150 miliiona za njega premija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 16.11.2018
12:29

Ljorente ne dobija priliku vec sebaljos