Ipak Liverpul! Klop počeo pregovore sa zemljacima!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.08.2020.
18:15
Izvor: Sportske.net

Puno preokreta u ovoj priči.

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Tijago Alkantara bi na kraju ipak mogao da završi u Liverpulu.

Pojavila se priča da španski reprezentativac želi da napusti Bajern u potrazi za novim izazovom, ističe mu ugovor sa klubom za manje od godinu dana i ovo leto je poslednja prilika da Bavarci zarade nešto novca njegovim odlaskom.

Onda su se pojavile glasine da bi karijeru mogao da nastavi na "Enfildu", ali i da "Redsi" ne žele da plate Bajernu 30 miliona za njegove usluge.

Onda se u priču umešao Pari sen Žermen, voljan da ispuni uslove Bavaraca, a nedavno se pojavila i priča da bi Alkantara ponovo mogao da sarađuje sa Pepom Gvardiolom.

Ipak, izgleda da je došlo do novog preokreta, nemački "Bild" prenosi da je Liverpul stupio u kontakt sa Bajernom sa željom da se dogovore oko transfera bivšeg veziste Barselone na "Enfild".

Dakle, Klop nije odustao od Brazilca sa španskim pasošem, sin čuvenog Mazinja je izrazio želju da sa nemačkim stručnjakom sarađuje u Liverpulu, izgleda da će im se putevi ipak ukrstiti ovog leta.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Thursday, 13.08.2020
23:16

Ja sam vec pisao bilo bi lijepo da dodje al sad da je toliko zapelo pa vala i nije, Keita treba da proigra i bice zvijer i bolji od bilo kojeg pojacanja ako ga povrede zaobidju...Sto se tice Tiaga ako dogovor padne sledece sezone pa cak i u januaru mozemo ocekivat da nas napusti djini (nazalost) ...Ako stigne Alkantara bice sigurno i neko pojacanje u napadu...

avatar
Reds8c
Thursday, 13.08.2020
22:29

Ni jedan igrač o kome se piše na ovom sajtu neče doči u Liverpool.

avatar
xman
Thursday, 13.08.2020
20:09

koliko pricw i preokreta, ko' da Mbapea dovode..ne kazem, dobar igrac, ali nece nam sezona zavisiti od njegovog transfera

avatar
äxwell
Thursday, 13.08.2020
21:44

Nece sigurno zavisiti ali moras priznati da bi igrac kao Thiago usetao u vezni red Lvpa. I ne samo to, imao bi strasan uticaj u napadu. Po mom misljenju on bi sa sobom donio jos 15-20 golova u svim takmicenjima sledece sezone.

avatar
xman
Sunday, 16.08.2020
09:59

Naravno, sve sto si napisao nije sporno. Samo su poceli da me smaraju sa po 2-3 teksta dnevno o njemu. A nesto sumnjam da ce doci cim je toliko pocelo da se razvlaci po novinama.