Ipak je Ruskinja, Romanova desna ruka špijunirala Nemce!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.07.2020.
16:33
Izvor: Sportske.net

Razlog je jasan.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Čelsi je već angažovao Hakima Zijeha i Tima Vernera, a dogovorili su se i sa Kaijem Havercom iz Bajer Leverkuzena.

Ipak, nisu se dogovorili i sa "Farmaceutima", koji traže oko 100 miliona evra za svog vezistu.

"Plavci" zasad nisu spremni da plate taj novac, pa pokušavaju da spuste cenu, a taj zadatak poveren je Abramovičevoj vernoj saradnici Marini Granovskaji.

Kako prenose engleski mediji, Granovskaja je u Nemačkoj optužena za špijunažu, jer je na sve načine pokušavala da pronađe slabosti u pregovaračkom timu Leverkuzena, koji čine Rudi Feler i Fernando Karo.

Ruskinja se navodno raspitivala kod brojnih agenata, koji su imali istoriju poslovanja sa nemačkim klubovima i konkretno Bajerom, u nadi da će pronaći put do smanjivanja cene, Čelsi bi bio voljan da plati oko 80 miliona evra.

Baner

Ko je uopšte Marina Granovskaja?

Ona je još kao student stranih jezika na državnom univerzitetu u Moskvi postala lični asistent Romana Abramoviča, koji ju je sa sobom poveo i na "Stamford Bridž" 2003. godine.

U svetu fudbala važi za tvrdog pregovarača, a kao najveći uspeh navodi se ishod njenih pregovora sa madridskim Realom oko Edena Azara.

Belgijanac je imao godinu dana do isteka ugovora, želju da pojača "kraljevski" klub, a Granovskaja je uspela da izdejstvuje obeštećenje od 100 miliona evra od Reala.

O njoj je u superlativima govorio i bivši trener Verder Bremena i Volfsburga Klaus Alofs, koji je imao prilike da sarađuje sa direktorkom "Plavaca".

"Marina Granovskaja ima poputno poverenje svog šefa. Ako se dogovor postigne, ona je poptuno pouzdana.

Ipak, kada su pregovori u pitanju, tu je teška. To je obično tako jer ume sjajno da se postavi
", izjavio je Alofs.

Granovskaja

Ali, sudeći po rečima Rudija Felera, Granovskaja ipak neće uspeti da utiče na stav Leverkuzena.

On je u intervjuu za "Kiker" izjavio da tim iz Londona neće dobiti nikakve povlastice i pored posledica koje je ostavila pandemija koronavirusa.

"Neće biti nikakvog 'korona bonusa'. Nebitno koji igrač je u pitanju, ovo je specifičan prelazni rok", izjavio je Feler.

Dakle, Čelsi nastavlja svoju borbu, sa "Baj Arene" tvrde i da će Haverc sasvim sigurno ostati u klubu do kraja Lige Evrope, ali se čini da ipak nakon toga neće moći da ga zadrže, ostaje da se vidi da li će uspeti i da zarade željenih 100 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 30.07.2020
18:14

Ovaj transfer je gotova stvar, tako kazu i nemacki tabloidi, ali ne zele da ga prodaju pre zavrsetka LE sto je i razumno jer mogu da probaju da izbore LS ako prodju Inter sanse su im dobre. Dobice 80m plus bonuse do 100m sto je dobar posao jer se radi o jednom od najtalentovanijih igraca na svetu. Sledeci je Rice, jos dobar golman i bice odlican prelazni rok

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
14:47
avatar
damjan89
Monday, 03.08.2020
16:15

Puno para, ali kakva vremena idu u fudbalu ce to da bude sitnica. Cinjenica je da vecina zeli u Real, a ja mislim da ce Haverz za preko 200m da zavrsi tamo za 3,4 godine.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 30.07.2020
17:00

Sto se tice prodaje igraca, skidam joj kapu. Ali umela je cesto da promasi kad se dovode igraci, mada mislim da je to vise greska Emenala i tadasnje politike kluba. Marina je samo pregovarac.