Inzagi: "Sergej? Mogli bi da upadnemo u problem..."

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 28.07.2018.
21:33
Izvor: Sportske.net

Trener Lacija govorio i o budućnosti srpskog reprezentativca.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Simone Inzagi, legendarni italijanski fudbaler, a sada trener Lacija je govorio o tome kako je Lacio prošao u ovom prelaznom roku, kao i šta nas očekuje do kraja istog.

"Ja sam zadovoljan, doveli smo neke vrlo dobre igrače koje će nam biti od velike pomoći u narednoj sezoni. Badelj je igrač sa dosta iskustva, želeo sam da dovedem i Gomeza, on bi zamenio Felipea Andersona, ali na kraju smo doveli Koreu koji je odličan, a pritom i mlad igrač", započeo je Inzagi.

"On ima neverovatne kvalitete, kako tehničke, tako i fizičke. Imamo oformljen tim i ja sam optimističan kada je u pitanju budućnost Sergeja", govorio je trener o srpskom reprezentativcu.


Simone Inzagi

"Bilo je mnogo priče o njegovoj budućnosti jer je on igrač koji je u stanju da promeni ritam utakmice. Pričao sam sa njim, on je želeo da dođe na trening dva dana pre kraja odmora, ali sam mu poručio da se odmori i da dođe nakon završetka odmora. On je srećan u Rimu, ali kao što znate, u prelaznom roku je sve moguće. Ukoliko bi on otišao, mi bi imali ogroman problem i situacija bi bila baš komplikovana", rekao je za kraj Inzagi.

Sergej je izgleda bliži ostanku u Laciju, a trenutno ga žele Junajted i Juventus, ali problem je tvrdoglavi Lotito koji ne želi da spusti cenu ispod 120 miliona.

Ukoliko bi Pjanić napustio Juventus, oni bi svim silama krenuli po Sergeja i Lotito bi verovatno dobio ogroman novac koji trenutno traži.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 30.07.2018
12:16

Sergej jeste jedan od najkompletnijih i najtalentovanijih veznih igraca trenutno, ali platiti ga 120 miliona znaci kupiti buducnost po cijeni sadasnjosti. To Juve nikada nece uraditi. Osim Iguaina, na svakom igracu mogu da zarade, a Iguaina su kupili u najzrelijim godinama, platili su instant kvalitet i na njemu mogu i da izgube.

avatar
MarioJ
Monday, 30.07.2018
22:48

Tesko da ce ovako dobru sezonu Lacio ponoviti, jer su se konkurenti pojacali a oni oslabili. Isto vazi i za Savica, zalice Lotito onih 80 miliona+Pjaca od Juventusa.

avatar
Petar Gazivoda
Sunday, 29.07.2018
05:59

Prestanite da pljujete . Najkompletniji vezni igrac ikada u tim godinama ali ubedljivo ! On ce da bude glavni igrac nekog od najvecih svetskih klubova u narednih desetak godina . Zdravo bili pa videli

avatar
MarioJ
Monday, 30.07.2018
22:45

Jesi ikad gledao jednog Fabregasa u Arsenalu sa pocetka karijere? Nisi zato nemoj ni da komentarises.

avatar
deki trbic
Saturday, 28.07.2018
23:37

ne vredi on ni 50 miliona , a ne sto pise 120 pa 150 miliona.

avatar
Iuvëntus
Saturday, 28.07.2018
22:09

120 mil za igraca, koji je odigrao malo bolje 1 sezonu se ne isplati.