Invazija Holanđana u Barselonu, aktiviran plan "B" i "C"

Autor: Stefan Matić
utorak 27.10.2020.
09:16
Izvor: Sportske.net

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Stručnjak rešio - Barsa mora u "narandžasto".

Kuman i Barselona se spremaju za sutrašnji derbi Lige šampiona. Mesi i saigrači gostuju Juventusu, danas ćemo saznati i da li će Kristijano Ronaldo izaći pred starog rivala iz "El Klasiko" dana.

Holandski stručnjak ima toplo-hladni početak, Katalonci su trenutno u seriji od tri meča u Primeri bez pobede - od toga su dva poraza, jedan od Real Madrida. Kuman i dalje želi holandski duo Depaj-Vajnaldum, ali španski mediji javljaju da je spreman i plan B ukoliko ofanzivac Liona ne dođe.

U slučaju neuspeha sa Memfisom, krenuće se na Donjelana Malena. Ofanzivac PSV-a je nastavio sa dobrim partijama, na 9 utakmica ima pet golova i dve asistencije. Jasno da će jedan od reprezentativaca Holandije završiti u Kataloniji, verovatno već tokom januara.

Pored napadača, meta ostaje i fenomenalni Gravenberg. Fudbaler Ajaksa već ima nadimak "holandski" Pogba - za kopljanika vlada i interesovanje Juventusa, agent igrača Mino Rajola zadovoljno čeka "rat" ponuda.

Donijel Malen Dejvinson Sancez

Oglasio se i Samjuel Eto.

Legendardni napadač je savetovao dva pojačanja, jedno (ne)realno i drugo za budućnost.

"Mbape mora ići u Barselonu. Pored njega, sve bih stavio i krenuo na Jusufu Mukoka iz Borusije Dortmund. Ima tek petnaest godina, verujem da bi bio jedan od boljih igrača u post-Mesi eri", izjavio je Eto.

Mbape će izvesno napustiti PSŽ po kraju ove sezone, kao favoriti se navode Real Madrid i Liverpul. Što se tiče tinejdžera iz BVB-a nema sumnje da se radi o specijalnom talentu, ofanzivac je postigao trinaest golova na četiri meča mlađih selekcija "milionera".

Jasno da će se o njemu tek pričati.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke