Interova konačna ponuda na stolu, suze ne pomažu, posvađana "dva oka u glavi"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.02.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net

Ona se neće menjati, ma šta da se desi i čini se da na ovo Ikardi ne pristaje...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Danas Mauro Ikardi puni 26 godina, kako rekosmo, kao poklon dobio je spaljenu sliku supruge i agenta Vande Nare, a ona je ubeđena da je Inter sve napravio kako bi prodao Maurita.

Argentinka veruje da je ceo slučaj sa trakom isceniran kako bi se doskorašnji kapiten naterao da ode.

Rasplakala se u studiju, direktno se uključio Bepe Marota i rekao da ponuda ostaje na stolu.

Ali, Inter je neće menjati, navodno oduzimanje trake je poruka Mauritovoj ženi da zaćuti, ali i njemu da ne deli svlačionicu.

Šta je ponuda "uzmi ili ostavi".

Nešto je manja od 7 miliona evra neto po sezoni, ali sa bonusima Ikardi može da zaradi 8. Doduše, te bonuse neće biti lako ostvariti, kako se priča, uključuju i titulu prvaka Italije što je naučna fantastika s obzirom na snagu Juventusa, ali i titulu najboljeg strelca, gde je takođe prepreka Ronaldo.

No, ta ponuda Intera neće se menjati, plus klauzula je problem, oni bi da je izbrišu, sada je 110 miliona evra, Marota je veliki protivnik ovakvih stavki u ugovoru, čak ne želi da unese klauzului koja bi bila recimo 150 miliona.

Danas za Ikardija niko neće platiti ni 110, tako da Interu ostaje samo jedna solucija, i oni su na to spremni, da spuste cenu na 80 ili 90 miliona i prodaju ga. Problem je što se tu pojavljuje Juventus, navijači su Ikardiju poručili da ode iz kluba, ali ne bi bilo prijatno da Maurito završi u redovima najvećeg rivala.



On je posvađao dva oka u glavi, doskorašnji saradnici, šef Marota i njegova desna ruka 12 godina i sadašnji naslednik Paratići su razmenili vatru.

Transfer guru Juventusa je rekao da sada nije vreme da se priča o transferu, ali da prate situaciju, a prethodno je otkrio da je Ikardi bio meta Juventusa, kako je Vanda Nara i tvrdila prošlog leta.

Marota mu je odbrusio da će se videti gde će Dibala, na šta su se u Juventusu bliskim medijima nasmejali, tvrdeći da Inter nema novca ni za jednu Dibalinu nogu.



Bilo kako bilo, sapunica se nastavlja, Ikardi je povređen, ide na terapije, a i dalje odbija da se bilo kome izvini. Teško je ipak zamisliti da će, kada se oporavi biti na ledu, jer bi to značilo samo pad cene odličnog napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.02.2019
17:54

treba Icardiu dati bonus od 50 mil ali lovu dobije kad Inter postane sampion

avatar
cesolointer
Tuesday, 19.02.2019
17:35

da da, kako podcjenivacki, inter nema novca ni za jednu dybalinu nogu :)
samo potcjenjute, to je vas neki redakcijski komentar, nigdje to nisam u talijanskoj stampi procito :

avatar
MarioJ
Tuesday, 19.02.2019
14:55

90 miliona je novac koji Juventus može bez problema za Ikardija i time dobija vrhunskog centrafora i nasljednika Madzukića i Iguaina u narednih 6 godina.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 19.02.2019
12:16

..nema šta, ako već tvrde da je Inter porodica, da istinski voli klub, evo način da to i dokaže!

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 20.02.2019
20:19

Nema sta, ako vec Inter tvrdi da ima novca, da gradi sampionski tim, neka plati najboljem igracu 10 miliona po sezoni.

avatar
Marchisio8
Tuesday, 19.02.2019
12:10

Интер стандардно мење по медијима. Чекамо најаву следеће титуле у Августу. Јуве све и да оће да им прода Дибалу,како убиједити човјека да пође тамо?!