Interov plan - Stiže gigant iz Londona, žrtvuju Hrvata, čeka se Ikardi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.06.2018.
10:25
Izvor: Sportske.net

Do sada su doveli tri igrača i napravili veliki posao. Šta su sledeći potezi u prelaznom roku?

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Inter planira dosta promena u timu, iako je izborena Liga šampiona. Naime, "Suning" želi da se klub samofinansira što ne znači neizbežnu prodaju Ikardija i Škrinjara, ali svakako da će neko od ključnih igrača biti prodat.

Mauro Ikardi ima klauzulu, priča se da bi Inter voleo da neko to plati, da ciljaju Džeka kao zamenu i da bi 110 miliona za Maurita moglo da znači veliki budžet za pojačanja.

Ausilio je bio u Londonu, pregovara oko Dembelea iz Totenhema koji bi bio zaista sjajan dodatak u veznom redu, a Inter je navodno spreman da ponudi Perišića.

Što se Brozovića tiče on je drugi deo sezone odigrao sjajno, sada Spaleti ne želi da ga se odrekne.

Od ostalih Santon i Nagatomo bi mogli da budu prodati, Eder takođe.

Interu je potreban novac da otkupi Rafinju i eventualno Kansela, mada su za ovo drugo male šanse, već su doveli Lautara Martineza, De Fraja i Asamou, i dalje su zainteresovani i za Vidala. Bilo kako bilo, tim će biti jači nego prošle sezone, do sada su tri pojačanja zaista bila sjajan potez, ali to je Inter, da ipak sačekamo šta će se desiti do kraja leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 02.06.2018
16:57

Handanovic-----Asamoa,Skrinjar,DeFraj,Lorenci-----Dembele,Vidal,Najgolan---Rafinja----Martinez,Ikardi.....................Rezerve: Dambrosio,Miranda,Galjardini,Brozovic, Karamoh,.........

avatar
No rules
Saturday, 02.06.2018
11:37

Doveli smo 3 ekstra igraca. Kanselo ili Rafinja, jedan mora da ostane. Eder, N'tomo, Santon, Kandreva pa i Broz koji je najskuplji id njih mogu da idu. Neka kupe Depaja, Dembelea, jednog beka i imacemo super tim. Forza!

avatar
neba09
Saturday, 02.06.2018
11:15

Pa ako prodaju Ikardija borba za 7-8 mesto im ne gine. Bolje prodajti Perisica, Kandrevu i Brozovica, a ostaviti coveka koji nosi ekipu sam 3 godine i dati mu sve sto trazi Takvog spica nece naci nigde.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 02.06.2018
10:56

A ko je gigant iz Londona?

avatar
The_Matrix
Saturday, 02.06.2018
10:52

Bruko, svaki dan furas istu pricu. Niko nije na prodaju, posebno ne ove koje navodis. Potpisani su novi sponzorski ugovori. Dosle su pare od Murilja, otici ce mozda Zoao Mario, Eder, Santon i Kandreva...ostali niko ne mrda

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
10:30

Ovo stvarno postaje iritantno, kojeg god mi igraca hocemo, traze ga i oni.