Interov plan - Pojačanja za ofanzivu iz Mančestera i Barselone

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.10.2018.
14:44
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" žele da se uključe u trku za Skudeto, a za tom će im definitivno biti potrebna pojačanja.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Milanski Inter se nakon nekoliko godina pauze vratio u Ligu šampiona, a sada uprava kluba želi da podigne stvari na još viši nivo.

Minulog leta je angažovan veliki broj pojačanja, loše je otvorena sezona, ali su "Neroazuri" iz nedelje u nedelju igrali sve bolje.

Ipak, svesni su u upravi da će im za borbu sa Juventusom u Seriji A biti potreban još jači tim, pa su krenuli sa razradom strategije za predstojeće prelazne rokove.

U italijanskim medijima su se pojavile informacije o dve želje kluba, u pitanju su dva fudbalera koja su i ranije bila povezivana sa klubom sa "Meace".

Prvi je Entoni Marsijal iz Mančester junajteda, a u Interu vide dve opcije za njegovo angažovanje.

Jedna je da ga narednog leta dovedu kao slobodnog igrača, pošto mu ističe ugovor sa "Crvenim Đavolima", a druga je da dogovore trampu sa Junajtedom, prodali bi im Perišića u slučaju da u transfer uvrste i francuskog fudbalera.

Druga želja milanskog kluba je ofanzivac Barselone Malkom, koji je minulog leta u poslednji čas odbio Romu i preselio se na "Kamp Nou".

Uprkos dobrim partijama na pripremama, Malkom je upisao svega 25 minuta u takmičarski mečevima za "Blaugranu", spekuliše se da i sam fudbaler želi da ide.

"Neroazuri" su navodno napravili i prve korake ka realizaciji ovog transfera, obavestili su Barselonu da su spremni da pregovaraju, ukoliko katalonski klub reši da proda talentovanog Brazilca.

I Marsijal i Malkom bi predstavljali sjajna pojačanja za ekipu Intera, videćemo da li će neki od svojih planova sprovesti u delo.

Teško je poverovati ipak da bi ove transfere mogli da realizuju već u januaru, realnije je da ih angažuju pred narednu sezonu, ali videćemo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 17.10.2018
22:48

Nisam znao koliko mi je nedostajao Inter u LS dok nisam gledao mec protiv Tottenhama...

avatar
Oldboy
Wednesday, 17.10.2018
18:44

Koliko ja znam od Malkoma se odustalo, a ovaj drugi daj bože, ali trampe neće biti

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 17.10.2018
15:39

Martial ce produziti ugovor,ManU nebi nikad takvog igraca pustio za dz jer vrijedi mnogo a i nije placen bas jeftino od Perisica su odustali i sigurno kada bi odlucio gdje ce da ide to nebi bio Inter...a za njegovu kupovinu nemaju novac tako da mogu samo mastati

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 17.10.2018
20:20

Lopta je u Marsijalovom dvoristu. Ne pita se Junajted nista kao ni za DDG.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 17.10.2018
22:53

Anonymous 2@ A zasto to ne bi bio Inter? Da nece mozda u Real ili Barcelonu? Pa ni u Unitedu nije starter. Dakle Inter bi mu bio najbolja opcija da vrati svoju karijeru na pravi put, veliki klub, imaju dugorocni plan, vracaju se polako tamo gde pripadaju, a na mjegovoj poziciji i nemaju bas puno igraca, pa bi on tamo mogao samo da profitira. Inter bi bio idealna destinacija za njega zapravo.

avatar
Misosesic
Wednesday, 17.10.2018
15:28

Marsijalu ugovor ističe 2020 a ne sljedeće sezone.