Interesovanje sve veće, hoće li Čelsi pokleknuti?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 02.01.2019.
18:37
Izvor: Sportske.net

Sve veći broj klubova zainteresovan je da u svojim redovima vidi fudbalera "Plavaca".

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Minhenski Bajern je ozbiljno zagrizao za Kaluma Hadson-Odoija,talentovanog krilnog fudbalera ekipe sa "Stamford Bridža".

Ovaj 18-godišnji fudbaler je produkt Čelsijeve škole, ali kod Mauricija Sarija priliku dobija na kašičicu i to uglavnom u Ligi Evrope.

Ipak, u Londonu smatraju da je pred njim velika budućnost, pa nisu spremni da ga se tek tako odreknu, ponuda iz Bavarske od 20 miliona evra je odbijena, Čelsi traži duplo više.

I dok se čeka odluka Bajerna, da li će povisiti ponudu za usluge mladog engleskog fudbalera, sve veći broj klubova staje u red za potpis Hadson-Odoija.

Naime, kako "Skaj Sports" prenosi, za fudbalera Čelsija su pored Bajerna interesovanje pokazali i Juventus i RB Lajpcig.

Videćemo da li će neko uspeti da ga odvede iz Londona, cena je oko 40 miliona evra.

"Plavci" su kaparisali i Kristijana Pulišića za narednu sezonu, pa se stiče utisak da bi Hadson-Odoi zaista mogao da ide.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Wednesday, 02.01.2019
23:17

Kako vidim do sada u Napoliju a i sada u Celziju trener ima svojih pocetnih 11 igraca i maksimalno trojicu sa klupe. Tako da ovaj mali treba bjezati sto prije

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 02.01.2019
20:52

Komentari su ocekivani, celsi uvek ima tu buy back opciju ali ne znam koliko ce sada nova pravila o broju igraca pod ugovorom da im stete. Ako ne ode na vreme nece nista uraditi a ako ode uvek postoji opcija da igrac nece da se vrati iako klub hoce da ga vrati. Ne znam ali Celsi se ne bori nizasta, zasto ne forsiraju svoje mlade igrace sam bog zna.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 02.01.2019
20:10

Posudba na dve godine u Nemacku negde a pre toga produziti ugovor i sa 20 on je spreman za Celsi ali ako ide Azar onda neka Odoi odma ostane.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 02.01.2019
19:52

Najbolje resenje da ga prodaju Lajpcigu i da stave buy back klauzulu kad mu se vec ne pruza sansa koji zasluzuje. U RBL pruzaju sansu mladima, i kad se bude razvio, vratiti ga nazad. Bolje to nego da ce vucara po raznim Viteseima i Cempionsipu. Tamo niko nikad nije postao ozbiljan igrac.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 02.01.2019
19:45

Lajpcig je odlican klub za njega i njima nije problem buy back klauzula kao Bajernu sto je najbitnije. I super klub za razvoj.