Inter želi da dovede pojačanje na duge staze!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 06.09.2018.
15:23
Izvor: Sportske.net

Tek što je završen prelazni rok, a Inter već ima mete za naredni.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

"Neroazuri" su se fantastično pojačali u prethodnom prelaznom roku, a znaju šta im je još potrebno kako bi njihov tim napredovao.

Svesni su da će im uskoro biti potrebna promena na golu. Trenutno brani Handanović, i to brani odlično, ali u italijanskom klubu su svesni da on ima 34 godine i da će uskoro biti potrebna zamena.

Oni žele Fiorentininog mladog golmana, a u pitanju je Alban Lafont. Fiorentina ga je dovela ovog leta iz Tuluza za samo 7 miliona evra, plus bonusi, a Lafont je jedan od najboljih mladih golmana na svetu i predviđa mu se vrhunska karijera.

Devetnaestogodišnji Lafont je debitovao za Tuluz 2015. godina, sa samo 16. godina, a 2016. godine je bio u izboru za najbolje igrače sveta do 20 godina, drugi golman na toj listi je bio Donaruma iz Milana.

Da li će Inter poslati Fiorentini ponudu koja se ne odbija i na taj način dovesti igrača koji ima ogroman potencijal?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 07.09.2018
13:21

Nije mi jasno zasto ga onda nisu doveli na ljeto za tu sicu a sada ce ga platiti duplo vise

avatar
Anthony
Thursday, 06.09.2018
16:36

Kijeza, Simeone, Milenkovic, Lafont, ajde da kazemo i Pjaca, sve ce to biti vrhunski fudbaleri, Fiorentina bi uz dobrog veznjaka i dobrim levim bekom mogla da pomrsi konce svim jacim klubovima, ali realnost je da ce sve ove igraci prodati bar duplo od onog za koliko su ih doveli, ako ne i vise