Inter zatečen, transfer propao, kako naći zamenu u poslednja 72 časa?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.01.2020.
09:03
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od dogovora nema ništa, sada treba biti brz i kreativan. Ili i jedno i drugo...

EPA-EFE/ROMAN PILIPEY
EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Povezane vesti

Izgleda da od pokera nema ništa. Naime, Vićenco Morabito, agent koji je bio posrednik između Čelsija i Intera je napisao na svom tviter profilu "Zbogom Inter", što je protumačeno kao propast pregovora između dva kluba, kada je u pitanju Žiru.

Da li je i sam Francuz odustao, nesiguran koliko će igrati pored Lukakua, ili je oporavak Aleksisa Sančeza u stvari doprineo da Inter odbije Čelsijeve zahteve, ali i izdvoji pet miliona za platu igrača, teško je reći.

Ono što se piše je da sada Konte traži rešenje u poslednji čas. Nema još dozvole Napolija da pregovara sa Ljorenteom, pominje se i Petanja, ali SPAL ne želi da se odrekne svog bombardera.

Inter je doveo Mozesa, Eriksena i Ešlija Janga, prodali su Gsbigola, treba im još jedan napadač, ai ne žele da se obavežu, priča se da je za leto završen posao oko Drisa Mertensa. Šta će se desiti u poslednja 72 časa videćemo, ali najvažniji je dolazak Eriksena, podigao je temperaturu na maksimum, Juventus je dostižan, videćemo kako će sve izgledati u nastavku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Wednesday, 29.01.2020
18:47

Resenje je kralj pozajmica i veciti dzoker: Alesandro Matri :D

avatar
deki trbic
Wednesday, 29.01.2020
15:48

Ahahahah komedija od kluba ahahahha

avatar
No rules
Wednesday, 29.01.2020
14:12

Ilicic ili Ljorente bili bi dobre zamene. Mislim da sa ovim timom mozemo puno cak i ove sezone. Nejasan mi je Barbosa, nznm zasto nije dobio novu sansu u ovom Interu, imao bi sta da pokaze., prodali su ga za male pare.

avatar
Amalainter
Wednesday, 29.01.2020
11:38

Alexis ima sansu da se razigra u naredna dva-tri meca..a nadajmo se da se Lukaku nece povreditit..

avatar
berberin
Wednesday, 29.01.2020
10:43

Ma i nema.potrebe za djedinom,imaju aleksisa lautara i lzkakua a ne smije se mladjani espozito zaobici,ako dodje ziru on ga ugasi ovako bolje.