Inter već počeo da troši novac od Ikardija?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.06.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Stigao Grk, a slede dva pojačanja koja će ubrizgrati svežu krv u ekipu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter već počinje da troši novac od Ikardija. Italijanski mediji kažu da će prvo završiti posao oko dva mlada igrača. Jedan je Sandro Tonali, navodno su već dogovorili transfer sa Ćelinom i Brešom, a drugi je Kumbula iz Verone koga će uzeti ispred nosa Napoliju.

Marota namerava da podmladi tim, što se tiče napadača, čekaće se odluka Barselone, 80 miliona plus Kanselo zvuče realno, posle toga će krenuti u napad na nekog od špiceva koji budu u ponudi. Ređaju se imena, Kjeza je još jedna želja, ali je Fiorentina obavestila i Inter i Juventus da ne prihvata igrače kao deo transfera, pa će Konte teško stići do željenog pojačanja.

Problem je jer traži klasičnog napadača, ako ode Lautaro, nekoga koga će uklopiti sa Lukakuom, a osim Vernera, Inter je gledao Lakazeta, dok je naravno Kavani prva opcija, ali samo ako smanji finansijske zahteve.

Kazino

Sve u svemu, ovo će biti bogat prelazni rok, pošto u ovom trenutku, računajući i izvesnu prodaju Ikardija, Inter raspolaže transfer budžetom od oko 150 miliona evra i nema sumnje da bi novih trojica ili četvorica igrača znatno povećala konkurenciju.

Već je stigao jedan fudbaler Grk Vaganidis iz Panatinaikosa, desni bek za budućnost. On ima 18 godina i konkurisaće za tim na pripremama za narednu sezonu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 04.06.2020
20:12

Ne plasim se za buducnost Intera. Ausilio, Marota i Zang znaju sta hoce. Cak nisam zabrinut ni za Lautara, jer gledajuci imena Inter ima paklen tim, imaju novac i igraci zele da igraju kod Kontea.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 05.06.2020
09:15

Znaci od iduce godine napad na scudeto ??? Haha opet rekao bi