Inter traži vezistu, ovo su mete!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.01.2018.
14:27
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", uprava "Neroazura" sprema zamenu za odlazećeg Portugalca.

Povezane vesti

Žoao Mario je na izlaznim vratima "Đuzepe Meace", on će karijeru nastaviti u Premijer ligi, više o tome OVDE.

Uprava Intera voljna je i da mu angažuje zamenu, iako nije previše igrao kod Spaletija, njegovim odlaskom oslobodiće se prostor za još jednog veznog igrača.

Na radaru uprave tako su se našla dvojica fudbalera, Mariov zemljak i takođe pitomac Sportiga Vilijam Karvaljo, ali i francuski internacionalac iz redova Nice Vilan Siprien.

Što se tiče Karvalja, on se sa odlaskom iz Lisabona povezuje već neko vreme, želeli su klubovi iz Premijer lige da ga vide u svojim redovima, pominjan je bio i Monako, ali je Portugalac ostao u domovini.

On želi da ide, smatra da je došlo vreme da napravi iskorak u karijeri, ali uprava "Lavova" je rešena da na njegovom transferu zaradi što više novca.

Letos se pominjalo da traže oko 40 miliona evra, tolikom potražnjom odbili su Vest Hem, videćemo da li su sada spremni da spuste cenu i izađu u susret i igraču i Interu.

Sporting Vilijam Karvaljo William Carvalho

Što se tiče Sipriena, nema sumnje da je pristupačnija opcija od portugalskog reprezentativca, kako je upisao svega tri nastupa u Ligi 1 ove sezone.

Ipak, razlog za propuštanje velikog broja mečeva bila je teška povreda koju je zadobio još u martu prošle godine na utakmici sa Kaenom, vratio se na teren početkom decembra i upisao pomenuta tri nastupa u tamošnjem šampionatu.

Njegova vrednost na transfermakrt.com se procenjuje na oko 10 miliona evra, ali nema sumnje da bi ekipa sa Azurne obale zahtevala makar duplo više za njegove usluge.


Ipak, to je i dalje povoljnije od svote koju bi Inter morao da izdvoji za Karvalja, a videćemo kako će se ova priča završiti u narednih nedelju dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 26.01.2018
08:20

Vezista je Pastore. Sve je dogovoreno izmedju Intera i Pastorea. PSG ce ga dati na pozajmicu ako uspe da proda Mauru Lukasa za 25 mE(pise se da je Totenham zainteresovan najvise za Mauru)...PSG mora inkasirati 25 mE do kraja meseca...https://www.football-italia.net/116183/inter-rely-spurs-pastore

avatar
amigo999
Thursday, 25.01.2018
18:17

Siperin izgleda tehnicki savrsen, savrsen sut....bilo bi dobro...

avatar
Nepoznati korisnik
Thursday, 25.01.2018
16:28

Dobar je i jedan i drugi ali to su potpuno dva razlicita tipa veznjaka Karvaljo DMF i dobar u defanzivi i pasovima a Siperin je potpuno ofanzivan tip igraca i AMF i CMF

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 25.01.2018
17:04

Siprien...kakav bre Siperin