Inter, Totenhem i Liverpul u borbi za bivšeg igrača Voždovca!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.04.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Voždovca koji je zagorčavao život Crvenoj zvezdi pre nekoliko sezona, sada bi mogao da zaigra za jednog velikana evropskog fudbala.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Crnogorski reprezentativac i član Lacija, Adam Marušić, uskoro bi mogao da promeni sredinu, prenose italijanski mediji.

Fudbaler koji može da odgovori zadacima po čitavoj desnoj strani terena je na meti nekoliko klubova, a prednjače Inter, Liverpul i Totenhem.

Ovaj 25-godišnji fudbaler igra sjajnu sezonu u Laciju, prvi je izbor trenera Inzagija po desnoj strani terena, i Klaudio Lotito bi uskoro mogao da ga proda.

Još uvek nema nikakvih informacija kolika je njegova vrednost, odnosno koliko su pomenuti klubovi spremni da ga plate, ali nema sumnje da će Lacio tražiti minimum duplo veću sumu novca nego što ga je platio Ostendeu, a to je 6,5 miliona evra.

Marušić je pored Voždovca u kojem je postigao 15 golova od kojih jedan pobedonosni protiv Crvene zvezde na Vračaru, igrao za Kortrijk i Ostende u Belgiji, a sada je član Lacija.

Deo obeštećenja bi trebalo da pripadne i Voždovcu u kome se nadaju transferu ovog fudbalera koji je kao omladinac nosio dres Teleoptika.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke