Inter - Stiže bivši igrač Voždovca, pa bomba leta iz Reala?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Inter i dalje pregovara, Konte tražio od Žanga da pokuša nemoguće, mada postoji prostor za dogovor.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

I dalje se čekaju konkretni potezi Intera koji pregovara sa nekoliko fudbalera, stigao je Godin, i dalje nema raspleta oko Ikardija. On drži ključ prelaznog roka, Inter želi da ga proda kako bi skupio novac za Lukakua.

Sa Džekom već imaju dogovor, završili su posao i oko Lusijena Agumea, mladog veziste Sošoa, počeće pripreme sa klubom, ali verovatno odlazi na pozajmicu.

Što se tiče bekovskih pozicija aktuelan je Crnogorac Marušić iz Lacija, nekadašnji igrač Voždovca i belgijskih klubovva. koji bi mogao da konkuriše za mesto kraj desne aut linije.

I dalje nema dogovora sa Kaljarijem oko Barele, koji bi trebalo da bude jedno od najvećih pojačanja.

Za kraj bomba, navodno je Antonio Konte tražio od Stivena Žanga da proba da dovede Gareta Bejla. Inter planira pozajmicu, isplaćivali bi ogromnu platu Velšaninu, a sigurno, ako bude spreman i stigne u Milano, da bi bio ogromno pojačanje.

Međutim, videćemo šta kaže Real, njihov cilj je da prodaju Bejla, ili ga ubace u neku trampu, ali od toga za sada nema ništa.

Inter je inače izgubio bitku za Kjezu od Juventusa, međutim, Bejl bi bio mnogo veći ulov, a priče koje su se pojavile juče da su na pragu dogovora sa Granitom Džakom nisu dobile potvrdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Wednesday, 05.06.2019
18:02

Bale hahaha...ozbiljno cu razmisliti dali cu platiti clanarinu za ovu godinu ako dovedu njega. Sta ce nam on,da po bolnici provodi vrijeme umjesto na igrakistu

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 05.06.2019
14:04

Real zeli novac odmah ili posudba sa obavezom otkupa.

avatar
Oldboy
Wednesday, 05.06.2019
09:37

Bejl je nekada davno bio dobar fudbaler