Inter spreman za januar - novac je tu, spisak želja se sveo na dva imena!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.10.2018.
20:15
Izvor: Sportske.net

Spaleti bi mogao da dobije pojačanje u odbrani i veznom redu.

EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro
EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

"Neroazuri" su u odličnom tempu otišli na internacionalnu pauzu - četiri uzastopne pobede u Seriji A i maksimalan učinak iz dve odigrane utakmice Lige šampiona daje nadu Interu da će imati uspešnu sezonu.

Da bi ostali konkurentni potrebna su im pojačanja u januarskom roku – imena u beležnicama tima sa Đuzepe Meace su Ektor Erera iz Porta i Joakim Andersen iz Sampdorije.

Meksikanac iz Porta je davnašnja želja i postoji velika šansa za realizaciju ovog transfera sa obzirom da Ereri narednog leta ističe ugovor sa timom sa Dragaa, tako da je januar poslednja prilika da Portugalci zarade nešto.

Bentaleb Erera Salke Porto

Danac Andersen odlično igra za Đenovljane ove sezone na poziciji štopera, njegov tim je primio samo četiri gola u Seriji A što ga čini neizostavnim delom trenutno najbolje odbrane u Italiji.

Čelnici Intera u njemu vide "novog Škrinjara", a opšte je poznato da su uvek dobro prolazili u transferima sa klubovima iz Đenove.

Primeri su Tijago Mota, Dijego Milito, najnoviji je gorepomenuti Škrinijar...

Sportski direckor Neroazura Pjetro Auzilio će svakako imati pune ruke posle ove zime kako bi tim nastavio sa odličnim partijama u nastavku sezone.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Monday, 15.10.2018
23:12

Iskoristite Naingolana i uzmite Barelu iz Kaljarija, sredina terena je bolna tacka Intera. Promasili smo oko procene za Insinjea i Dibalu. Sedorfa i Pirla pustili i obrukali se.., previse je to luksuza za nas. Svim snagama na Barelu!

avatar
Oldboy
Tuesday, 16.10.2018
17:05

Sa Sedorfom nismo imali izbora, svako bi učinio isto

avatar
Oldboy
Thursday, 18.10.2018
21:52

Slazem se sa svim, samo je Sedorfova situacija bila krajnje jedinstvena

avatar
No rules
Tuesday, 16.10.2018
22:45

Rijetko grijesimo sa napadacima, imamo njuha i za odbrambene igrace, ali nikako da nadjemo pouzdanog igraca sredine terena. Snajdera smo cak rano pustili, Kovacica takodje, sredinu je igrao i Kutinjo. Valjda kontas o cemu pricam.

avatar
Oldboy
Monday, 15.10.2018
22:16

Taman da Miranda može polako da se oprosti, Inter dobro posluje i tu ne bi trebao da ima problema