Inter spreman na trampu sa Barsom, novo ime iskočilo u prvi plan!

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.03.2020.
14:43
Izvor: Sportske.net

Da li će Katalonci pristati?

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Italijanski Tutosport danas je plasirao zanimljivu informaciju - Inter je svestan da ne može da zadrži Lautara Martineza zbog njegove klauzule od 111 miliona evra, pa će pokušati da iskoristi interesovanje Barselone na drugi način.

Antonio Konte cilja nekoliko igrača Barselone, prvi je svakako Arturo Vidal, koji će gotovo sigurno biti deo trampe sa Kataloncima, ukoliko dođe do pregovora, odnosno neplaćanja klauzule.

Pominjao se čak i Artur Melo, ali sada je u prvi plan iskočio - Osman Dembele!

Francuz se oporavlja od teške povrede kolena, od kako je stigao u Barsu leta 2017. godine iz Borusije Dortmund, više vremena proveo je na tribinama nego na terenu.

Zbog toga, Barselona je spremna da ga se odrekne, jer smatra da je prokockao svo poverenje i to Inter želi da iskoristi.

Kazino baner

E sada, glavno pitanje će biti na koji način će se realizovati ova potencijalna trampa. Inter će verovatno tražiti i novac, dok će Barselona pokušati da samo zameni Dembelea za Lautara, jer može svakako da ga dovede za 111 miliona.

Ili možda - Vidal + Dembele za Lautara i bez ikakvog dodatnog novca?

Deluje da bi svi potpisali u ovom trenutku, no, to samo nagađamo...

Jedno je definitivno i sigurno - Lautaro želi u Barsu, a Inter od 1. do 15. jula neće moći ništa ako Barsa plati 111 miliona evra. Baš zato u Interu razmišljaju da pristanu na neku vrstu trampe gde će umesto novca ispuniti velike želje Antonija Kontea, a takvih u Barsi ima puno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Friday, 20.03.2020
00:37

Barca tesko da ima keš za Lautara a kao drugo Dembele NIKAKO nije u planovima Intera jer on igra krilo a Conte neigra sa krilima. Bas me zanima gdje je autor teksta ovo izvukao

avatar
Mirjevac
Friday, 20.03.2020
22:19

Prvo barca ima kes, ona je klub koji je naj vise zaradio u prosloj sezoni, znaci naj vise, vise i id reala, i od M, Junajteda i naj vise od svi! Drugo barca je kupila dva skupa igraca i to od novca sto je prodala Nejmara! Nejmar je prodat za 222 miliona, a kupila je dembelea za 104 miliona plus bonusi, ali on bonuse jos nije zaradio posto je malo igrao, znaci 104 miliona, drugi je Kutinjo, on je kupljen za 120 miliona plus bonusi ali ni on nije zaradio bonuse posto je ubrzo dat na pozajmicu, tako da je to 120 milioka, znaci to je negde koliko je dobila za Nejmara, ali to je bilo u predprosloj iprosloj sezoni, a ne u proslij i u ovoj, posto sezona traje delovima u jednoj i u drugoj godini! Znaci barca je u prosloj i u ovoj sezoni samo kupila jednog igraca Grizmana, svi znamo da je on doso za samo 120 miliona bez bonusa i to je sve sto je barca potrosila u ovoj sezoni, barca je vise igraca i prodala naravno ne za velike novce ali za po 10, 20 ili 30 miliona i to je dobiven novac, barca je neke igrace dala na pozajmicu hde je sa tim rasteretila deo budzeta! Zato barca ima novac, a i daljje joj dolazi novac, posto oona igra dalje u LS i naravno prva je u La Ligi i moze da opet osvoji La Ligu i tu dolazi novac, plus sponzori, tako da je novac tu, samo da se odaberu dobri igraci! Naravno da barca ima jos da proda igrace i da menja, kako sa kim se dogovori! Za Dembelea se uvek moze mesto nadje, on je odlican igrac samo ga povrede ubise! Mislim da ga barca nece dati?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 18.03.2020
21:36

Za Lautara bi barca trebala da ponudi, Vidala i Raketica i nesto novca! Dembele ne dolazi uobzir, on ce da se oporavi i bice odlican igrac, tako da bi bilo dobro za oba tima! Inter dobija dva igraca i plus novac, barca ce da se resi dva igrca a dobice jednog dobrog!

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 19.03.2020
13:08

Vodi Rakitica i Vidala u staracki dom nisu potrebni Interu, svoje zelje su jedno a realnosti nesto sasvim drugo, ili Barsa ima nameru da posalje Rakitica Vidala i 111 miliona evra Inreru ?

avatar
Gile sile pravi
Friday, 20.03.2020
12:23

To sto ti navodis i nesto novca. pa prijatelju taj Vidal ce Interu vredeti od sledece sezone 5 do 10 milona evra. Sto znaci da bi Barsa morala da plati Interu 100 miliona evra i poslje Vidalu u kusur od 11 miliona evra. Rakitic nije tema za Inter imaju Erikesena i Saensija na njegovoj poziciji. sta si ti umislio kad si napisao i nesto para pa neku sicu naravno. Ti si mislio Inter ce uzeti ova dva igraca i 30-40 miliona evra i to je to pa dobar si ti neki decko. da vidis kad Inter ako bude zeleo Vidala i dalje na leto plati max 10 miliona evra i uzme jos 100 miliona evra za Lautara. neka plate i neka se klate sa sve navijacima koji imaju takvo misljenje kao ti. Marota prevede celu upravu pregovaraca Barselone sa sve Adbidlom zedne preko vode

avatar
Mirjevac
Thursday, 19.03.2020
17:49

Kako to da Interu nisu ptrebni, kad Konte vec odavno trazi Vidala, a i za Raketica se jedno vre raspitivao! Tako da to sto trebi ne trebaju i zasto ceti ako nemas neki svoj klub?

avatar
Amalainter
Wednesday, 18.03.2020
19:43

Pare Barcelona-111 miliona!!

avatar
deki trbic
Wednesday, 18.03.2020
19:01

VIDAL + DEMBELE + 50 miliona...tako moze drugacije nikako.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 18.03.2020
23:14

Platit ce Barsa klazulu pa se onda mozete samo pusiti...

avatar
Mirjevac
Thursday, 19.03.2020
17:57

A koje to promasaj u Barci, Dembele kad nije bio povredjen je oflicno igrao, Kutinjo je isto dobro igrao, problem je bio sto na njegovo mesto je baca imala vec igraca, trener Valverde nije znao da uklopi Kutinja u igri na drgoj poziviji! Kutinjo je imao dobar broj golova uz asistencije, problem je bio u trenera i u jos jednog igraca na toj poziviji! Grizman ima odlican broj postignutih goliva i asistencija! To da se barcini igraci nisu uklopili lansiraju oni koji mrze barcu i nisu njeni navijaci, barca je prva u La Ligi i igra u LS, dok mnogi drugi klubovi su se mnogo vise pojacali od barce a ne igraju LS i u svojoj ligi nisu prvi!

avatar
deki trbic
Thursday, 19.03.2020
11:17

ma ta barselona je smesna...dovodi pojacanja od 100+ miliona i nijedan se ne uklopi tj bude promasaj :)

avatar
The_Matrix
Wednesday, 18.03.2020
17:38

Lautaro nikada nije rekao da zeli u Barselonu. Drugo, Inter za Vidala nije zeleo ni cent preko 12 miliona da ponudi. Sada se sigurno procenjuje na jos manje. Sto se Dembelea tice on je vise povredjen nego zdrav, to sto su ga oni platili 130 miliona nista ne znaci. Tako da nema potrebe za istrcavanjem

avatar
Mirjevac
Wednesday, 18.03.2020
18:17

Dembele nije placen 130, vec 104 i plus bonus, ali on nije dosad zardio ni jedan evro bonus, posto je povredjen i nepostuje pravila! On je dobar igrac, samo da se malo manje povredjuje i da postuje pravila, onda bi Inter treba za njega da da Lautara i da doplati! Moze zamena za Kutinja, znaci Kutinjo za Lautara i to jedan za jedan, bez doplate! Niti se Lautoro bas pokazao a ni Kutinjo, zato jedan za jedan!

avatar
petar8
Friday, 20.03.2020
00:33

Coutinho i dembele placeni preko 230 mil eura a barca bi ih se rijesil a ti tvrdis da nisu promasaji hahahaha. A sto da jesu promasaji hahaha

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 19.03.2020
13:12

Druze Inter sledece leto nece zeleti da plati Vidala vise od 5-10 miliona evra. To ve biti sve sto budu zeleli da odvoje za njegov transfer

avatar
JC\'90
Wednesday, 18.03.2020
16:48

Dembele i Vidal za Lautara bi bilo dobro. Osim sto ne vidim Dembelea u Konteovom sistemu.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 18.03.2020
15:48

Vidal + Dembele za Lautara, to bi bio strasan posao za Inter. I samo Dembele je super posao, ali je rizican, ako se uklopi i mimoidju ga povrede mogao bi bas da pravi razliku na terenu, ali to su dva ALI...