Inter se ne zaustavlja, stiže Brazilac koji je prerano odustao od evropskog fudbala!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.08.2019.
21:00
Izvor: Sportske.net

Uhvaćen je danas u Italiji.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, bivši fudbaler Internasionala i Čelsija Oskar bi mogao da se vrati na "Stari kontinent" i zaigra u dresu milanskog Intera.

On je danas uhvaćen nadomak prostorija Intera, pa su krenule spekulacije da bi mogao da pojača ekipu Antonija Kontea.

Oskar je napustio Čelsi 2017. godine, kada je otišao u redove Šangaj SIPG-a, gde još uvek igra, trenutno u društvu Marka Arnautovića i zemljaka Hulka.

Često je isticao da bi voleo da se vrati u Evropu, posebno u Italiji, čini se da bi ovoga leta mogao da dobije priliku u ambicioznom projektu kluba iz Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 31.08.2019
05:16

Oscar je dobar igrač. Bar ono što sam ja gledao

avatar
Amalainter
Friday, 30.08.2019
22:09

Totalna nepoznanica Oskar..igra vec tri sezone u Kini,ko zna u kakvoj je u opste formi..Nema mi smisla..

avatar
juvealexx
Friday, 30.08.2019
21:19

toliko novih igrača zna biti mana a ne prednost , samo pogledajte romu prošle sezone , slično kao inter , puno novih igrača velike ambicije i na kraju "izvisili" za LP, i inter bi mogao proći slično , jer trebat će vremena da igrači koji su stigli "u posljednji tren" naviknu na stil igre koji preferira conte

avatar
INTERnacionalist
Friday, 30.08.2019
22:45

..Roma je prosle godine kupila 13 igrača Inter je doveo 7 sa tim sto su Godin,Sensi,Lazaro odavno sa ekipom, i od tih 7 njih 4 ce bit standardni u pocetku.

avatar
The_Matrix
Friday, 30.08.2019
23:26

Ima istine u tome, ali Konte je pametno postupio. Vise od pola ekipe su igraci koji su duze tu, ali svi preporodjeni. Npr protiv Lecea su samo Sensi i Lukaku bili od pojacanja, kasnije i Barela usao. Kad smo kod Barele i Sensija to su igraci koji poznaju sampionat, Kontea i lako je da se adaptiraju. Biragi takodje, jos igrao u formaciji koju Konte forsira. Ostaju znaci Godin, Lukaku i Lazaro kao igraci koji treba da se adaptiraju na zemlju i sampionat...