Inter - Sad je Hrvat blizu, sve ostalo zapinje!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.06.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net

Stvari ne teku kako se očekivalo, problem su prodaje...

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Inter čeka rasplet oko Ikardija, ali je jasno da se njemu ne žuri i da praktično u šaci drži čitav klub. Marota i dalje pokušava da ga zameni za Dibalu, ali Juventus nudi Kvadrada.

Računa se da je Džeko već gotova priča, pregovaraju oko Barele, ali Kaljari traži preko 40 miliona sa bonusima i ne prihvata mlade igrače kao zamenu.

Sa druge strane, Konte je sve bliži soluciji da vrati Kovačića koji želi ponovo u Inter. I ovoga puta bi to bila pozajmica, Real nema mnogo rešenja, osim da pristane u situaciji kada Zidan ne računa na Hrvata.

Mateo Kovačić ima platu od 4 miliona, u pitanju bi bila pozajmica sa otkupom.

Od ostalih igrača radi se na dovođenju Lukakua i pre prodaje Ikardija, ali Inter želi i Kjezu, mada će teško dovesti igrača koji ima dogovor sa Juventusom, plus Fiorentina traži ogroman novac.

Situacija je sledeća, u idealnom slučaju Dibala, Lukaku, Džeko i Lautaro bi bio napadački poker iz snova, ali čini se da od toga nema ništa. Konte bi bio zadovoljan i Kjezom umesto Dibale, no, kako rekosmo i to je teška misija.

I dalje se razmišlja o desnom spoljnom igraču, i dalje je prva opcija Lazaro iz Herte, ali za ovog Austrijanca ima dosta zainteresovanih klubova.

Konteu neće biti lako da sastavi tim, jer treba da proda prekobrojne, ali se nada da će Marota ispuniti obećanje i dovesti makar još tri igrača, pored Dijega Godina koji je stigao u klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 17.06.2019
11:30

Ne nasedajte na ove price. Interov prelazni rok pocinje 1. Jula i to se zna vec 15 dana. Ceka se pocetak nove finansijske godine kada i zvanicno prestaje kontrola FFP. Sa Kaljarijem je postignut dogovor 35 miliona + 5 bonusi i Bastoni + Di Marko na pozajmicu gde ce ovog drugog moci da otkupe za 12 miliona. Dzeko je takodje dogovoren, bice placen 13 miliona. Lazaro 16 miliona...a Kovacic bi dosao na pozajmicu u pravo otkupa od 30-35 mil...za ove igrace ima novca i to su gotovi transferi, a za ostala pojacanja gde spada Lukaku cekace se i zavisice od prodaje. Ako jos prodaju Ikardija, Perisica, Naingolana, Valera i Dalberta bice dosta novca za jednog top veznjaka i Lukakua

avatar
Gile sile pravi
Monday, 17.06.2019
11:19

Nista onda neka gledaju i dalje juventusu u ledja, nije ni Konte svemocan da cini cuda sa ovim igracikim kadrom, trener moze da srpvede semu, ali ako igraci ne mogu da ispune te zahteve tu se cela prica zavrsava, o individulnosti nema ni reci vise od ovih igraca, opet nista sta da se radi, cene igraca su otisle u nebesa plate takodje, a Inter je istao u doba sa te strane u godini 2006

avatar
Oldboy
Monday, 17.06.2019
16:25

Jeste, samo ovakvi tekstovi su da se popuni slobodno vreme u redakciji