Inter - Razmena sa Arsenalom na vidiku, sa ova tri pojačana "Skudeto" je garancija?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.11.2020.
09:02
Izvor: Sportske.net

Niko ne može da garantuje, ali ako zaista dovedu pomenute fudbalere biće veliki favoriti za titulu...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Inter i dalje pokušava da kroz poteze u zimskom prelaznom roku pojača tim i iskoristi tranziciju u Juventusu, ali verovatno i nedostatak šireg rostera u Milanu i osvoji titulu.

Mnogi se slažu da Konte ima najbolju ekipu, iako zaboravljaju odlični Gatuzov Napoli, međutim, trener Intera nije zadovoljan. On želi da dovede tri igrača, ali i da se oslobodi Eriksena i verovatno Naingolana, kako bi napravio prostor u timu, ali i dobio sredstva za prelazni rok.

Kinezi su jasni, moraće da prodaje kako bi kupovao.

Plan Intera, tačnije ono što Konte traži od Marote je da proba da zameni Eriksena, na meti je Granit Džaka iz Arsenala, naravno "Guneri" bi pristali, makar i na razmenu pozajmica. Problem je što vlasnici ne žele da Eriksen ide na pozajmicu već da bude prodat.

Osim Švajcarca, Konte gleda ka bivšem klubu, izgleda da su aktuelne stare mete, Markos Alonso i Olivije Žiru. Alonso, kao i Emerson Palmijeri ne igra, u senci je Čilvela, Lampard će prodati jednog ili možda obojicu levih bekova, ali i on ne želi pozajmicu, ili bi Inter morao da se obaveže na kupovinu na kraju leta.

Najveći problem je zamena za Lukakua, Inter previše zavisi od Belgijanca, pa je aktivirana ista ideja, Žiru. Iako je produžio ugovor, ne igra i boji se da će propustiti EP. Zbog toga želi da ode u Inter, pristaje i na manja primanja, a Čelsi bi mogao da uštedi njegovu platu, ili da Inter plati simbolično obeštećenje.

Baner

Šta će od svega biti videćemo, u klubu su nezadovoljni dosadašnjim delom sezone, Konte je juče rekao da je ratnik, da živi za Inter 24 časa dnevno, da veruje u tim, ali da to nije dovoljno.

baner

On je spreman da se uz Eriksena, odrekne Vesina, Pinamontija, da čak proda Škrinjara, ali problem su cene, nedostatak novca i odluka kluba da ne šalje igrače na pozajmice, pogotovo ne one koji imaju vrednost na tržištu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 18.11.2020
12:05

Pisao sam ja skoro kako ce Konte Eriksena ponuditi iskljucivo za nekog 'mesara'. On ne podnosi igrace koji mogu da pimplaju loptu duze od 3 sekunde.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 17.11.2020
16:25

Pray for ... :DDD

avatar
jv
Tuesday, 17.11.2020
13:56

Nisam mislio da ću ovo reći, ali ovom Interu za titulu treba samo trener. Ako se Milan pojača sa 3-4 igrača to nije ni bitno, titula je naša.

avatar
jack wilshere
Tuesday, 17.11.2020
12:11

E ako neko zamijeni Dzaku za Eriksena, to je za orden sa jedne strane, a za ozbiljno psihijatrijsko vjestacenje sa druge.

avatar
Japanac
Tuesday, 17.11.2020
11:59

Hahhaha Ericsen za Dzaka i Ziru i evo skudeto :D

avatar
Nemanjici
Tuesday, 17.11.2020
10:52

Boze Boze da das Eriksena za Dzaku pa ti covece treba da ides da se lecis. Vidi dovedi jos kojeg krljacha

avatar
Oldboy
Tuesday, 17.11.2020
11:53

To se neće desiti, čista izmišljotina, ne nasedaj

avatar
Lazo Medvedji
Tuesday, 17.11.2020
13:18

uvek sam prezirao takvu fudbalsku filozofiju.. ali sta drugo od zabara da ocekujemo.. oni samo za defanzivu, krljanje, trcanje do iznemoglosti, bezidejnost i centarsuteve znaju. Zato jos od Totija nemaju nijednog fudbalskog majstora koji je vredan paznje. 20 godina nisu napravili fudbalera. Toti, Baggio, Del Pjero, Pirlo... nema toga vise. Sad imas samo novog Kontea, Pesotoa, Takinardija, Gatuza,...

avatar
Le Tissier
Tuesday, 17.11.2020
10:39

Nije mi tako delovalo ali garancija ne za skudeto vec borbu za njega je da Konte ode. Covek je bas tvrdoglav, ali aj to nego sto hoce tom glavom kroz zid.

avatar
Amalainter
Tuesday, 17.11.2020
12:08

Bas tako..da ima i malo srama, ako ne konsoliduje tim do Nove godine,treba sam da podnese ostavku a ne da ceka otkaz i pare..Sramota!