Inter pronašao zamenu za Vidića?!

Autor: Lazar Mitrović
sreda 13.01.2016.
11:03
Izvor: Sportske.net

Klub iz Milana bi uskoro mogao da dobije novo pojačanje.

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Ekipa Roberta Manćinija ostala je bez, jednog od najboljih štopera u 21. veku, Nemanje Vidića.

Njegovim stopama uskoro bi moga da krene i Andrea Ranikija, koji je već neko vreme na izlaznim vratima.

'Neroazuri' će pod hitno morati da dovedu adekvatno pojačanje u poslednjoj liniji, kako bi ojačali konkurenciju u timu, i ostali u trci za 'Skudeto'.

Kako pišu italijanski mediji, 'milanski gigant' već neko vreme na radaru ima fudbalera Empolija, Federika Barbu, piše Korijere Delo Sport.

Italijanski fudbaler je izdanak Romine fudbalske škole, a seniorsku karijeru je započeo u ekipi Groseta.

Pre dve godne je stigao u ekipu Empolija, gde je na 25 mečeva postigao 2 gola.

22-godišnji štoper je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
12:08

Federiko Brada:-D Sta ima da traze zamenu za nekog ko nije ni na klupi sedeo na kraju, a kamoli da je bio prvotimac. Inace, nesto ne verujem da je Interu problem odbrana, jeste da imaju fantaziju od golmana, ali 12 primljenih golova u 19 utakmica su jos kako velika i neosporna zasluga i bedema ispred.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 13.01.2016
14:38

..pa kako da sjedi na klupu kad je prije pola godine operisao ledja,cak nije poceo jos ni da trenira sa ekipom! Treba im igrac za klupu jer do kraja roka pokusavaju da prodaju i Ranokiju a onda ostaju samo Juan,Muriljo i Miranda i Medel koji moze da igra stopera kao sto igra u reprezentaciji!

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 13.01.2016
19:47

..prije povrede se skoro pa ustalio,cak je i postigao gol na Meaci cini mi se protiv Djenove,al ubrzo posle njegova vjecita povrede ledja ,sa kojom je kuburio i u Engleskoj,je ucinila svoje! Uglavnom prima 3.5 miliona a ne igra a bogami nema ni nekih velikih nadanja da ce se vratit vrhunskom fudbalu,tako da, iako mi je Vidara bio jedan od najdrazih igraza zadnjih 10 godina,Interov potez je razumljiv i ispravan!

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
15:22

Nisam ja rekao da ne treba da dovedete igraca, rec je o statusu. Doduse, nije ni to pogresno, Vidic jeste bio u drugom planu, a to i nije bilo samo ni do povrede, koliko vam je cesto igrao pre nje? Poceo je u prvoj, a onda je sve krenulo po zlu...