Inter - Poslednje dve kockice za "Skudeto"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.11.2017.
10:54
Izvor: Sportske.net

Spaleti traži još dva igrača u januaru i siguran je da bi njegov tim mogao da se bori za titulu!

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Inter je u vrhu, odavno nisu imali bolju sezonu, Spaleti stvari drži pod kontrolom, veruje da je glavna prednost u odnosu na Juventus to što igraju jednu utakmicu nedeljno.

Naravno, tu je i Napoli, ali je procena da su i oni umorni od Lige šampiona i da će pasti uskoro.

Ali, Interu su, prema mišljenju trenera potrebna još dva igrača.

Jedan je štoper, neko ko će predstavljati alternativu za Škrinjara i Mirandu. Mangala koga nudi Siti ne uliva poverenje, sada se pojavio Benaluan iz Lestera kao opcija, poznaje Seriju A, stigao bi na pozajmicu do kraja sezone.

Treća mogućnost je Vermalen za koga nema mesta u Barseloni, ali i on je sklon povredama. U svakom slučaju Inter ne želi da troši novac, niti ima sredstava za neki veliki transfer u januaru zbog FFP.

Drugi igrač koga želi Spaleti je vezista, prva meta je bio Pastore iz Pari Sen Žermena, ali "Sveci" žele da ga prodaju, ne i pozajme. Ni u Interu nisu toliko zagrejani, "El Flako" je daleko od nekadašnje forme iz Palerma.

Druga varijanta je Ramireš iz Đangsua, čini se da je Brazilac najbliži Interu, stigao bi naravno na pozajmicu iz kluba čiji je vlasnik "Saning" i pojačao konkurenciju.

U svakom slučaju, on će se pojaviti uskoro u Milanu, trenirati sa ekipom i ako zadovolji ukuse Spaletija, 1. januara će potpisati šestomesečni ugovor sa Italijanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 24.11.2017
18:14

Treba nam samo neko da daje vise lopti Ikardiju..Imamo fantastican par centarhalfova. Jedan od najboljih na svetu Miranda --Skrinjar...Nisu skloni povredama ni kartonima....Za ligu sampiona ce trebati jos jedan dobar stoper...Za skudeto, ofanzivac svetske klase + Ramirez koji je vec stigao....

avatar
Sportski
Friday, 24.11.2017
12:14

Realno, slabo je to za skudeta, Napoli i Juve do kraja sezone će se izdvojiti u borbi za titulu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 24.11.2017
13:08

Nisu ni bitna ta dva pojacanja koliko je bitno to ne igranje EU utakmica...veliki broj utakmica umara igrace i skloniji su povredama...imaju 7 dana da se spreme i analiziraju protivnika dok je juve imao tezak mec sa Barsom i takve utakmice ostave traga na igracim a tek kad se pocne i nakaut faza igrati tu nema mjesta greskama i svi idu bez kalkulacija 100%u te utakmice...inter je u odlicnoj poziciji bar radi tih utakmica sto ne igra.

avatar
Oldboy
Friday, 24.11.2017
14:04

Slažem se, nikad ne reci nikad, ali 3-4 mesta u ligi I svi presrećni. Mislim da se neće Napoli i Juve puno odvojiti ali ipak bih im dao prednost što se tiče titule ove sezone