Inter - Ovo je idealni scenario, alternative nikoga ne impresioniraju!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.12.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Konte želi trojicu igrača, ali su za sada male šanse da mu Marota ispuni želje.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Interovi planovi se pred januar ne odvijaju kako je zamišljeno. Barselona i dalje ne pomišlja da pusti Vidala, Valverde je spustio rampu, smatra da mu je Čileanac potreban za proleće.

Sa druge strane, Vidal traži da ode, međutim, suma koja bi umilostivila Barsu nije ni blizu, računajući i njegovu platu, to je novac koji Inter u ovom trenutku nema.

Stvari ne stoje bolje ni sa Alonsom. On nije u najboljim odnosima sa klubom, Konte ga želi svim silama, dragocen je u formaciji 3-5-2 ali je 45 miliona ohladilo Italijane.

Šta su rezervne varijante?

U veznom redu i dalje greje nada da bi mogao da stigne Kuluševski pre leta, Matić se ne pominje, a oporavak Sensija i Barele bi olakšao situaciju.

Levo je alternativa za Alonsa Darmijan, koji bi stigao šest meseci ranije, međutim, to nikoga ne impresionira, niti je to igrač koji bi rešio Konteove probleme.

On gleda ka ordinaciji, povratak Sančeza bi olakšao stvari, ali u suprotnom probao bi da dovede Ljorentea iz Napolija, odnosno menja ga za Politana. Ostaje opcija Žiru, ali je njegova plata prevelika.

Ipak, ovo su iznuđeni potezi, Konte se nada da bi Marota mogao da na kraju ubedi Kineze da izdvoje veći novac i dovedu Alonsa i Vidala kako bi se trkao za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Monday, 30.12.2019
20:57

Inter je svoju ponudu za Vidala podigao na 15 miliona evra. ali Inter ne zeli odma da plati. nego hoce da uzme Vidala na pozajmicu sa obaveznim otkupom i plati na leto 15 milioina evra za njega. videcemo sta ce Barsa da odluci. sto se oatalih tice Alonso to je gotovo nemoguca misiija. mozda bi Celsi pristao da ga pusti na pozajmicu. ali samo sa obaveznim otkupom na kraju sezone. dok su klubovi daleko od trazene cifre koju Celsi zeli za njega.

avatar
Oldboy
Monday, 30.12.2019
17:06

Teško tebi burazeru

avatar
No rules
Monday, 30.12.2019
16:44

Samo Vidal, Alonso je ekstra igrac, ali daleko od toga da vrijedi 45 mil.€. Obzirom da se vracaju Barela, Sensi i Sancez mozda bi Ljorente dobro dosao u zemjenu za Politana. Ziru, Darmijan, Petanja nebi unaprijedlili igru.

avatar
The_Matrix
Monday, 30.12.2019
16:24

Kakav neprofesionalizam. Zar je toliko tesko potraziti adekvatne vesti? Jer da ste to uradili videli bi da su Sensi, Barela, Kabndreva i Sancez vec odradili 2 treninga punim intezitetom, Sensi cak igrao protiv Djenove. Jedino Asamoah preskocio drugi trening tj trenirao odvojeno laksim intezitetom. Prelazni rok nije ni poceo, tako da nema potrebe da se prica o uspesnom ili neuspesnom poslu!

avatar
Benz9
Monday, 30.12.2019
15:27

Možda da proba sa trampom Politana za Alonsa... Vjerojatno bi morao ponuditi još novca ali ionako na Politana ne računa, a Čelzi bi dobio zahvalnog igrača koji može pokriti više pozicija, a ujedno bi se i riješili Alonsa sa kojim izgleda ni sami ne znaju šta će...