Inter ne odustaje od pojačanja iz Premijer lige, ali kako doći do novca? Ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Već nedeljama se nagoveštavaju velike stvari koje bi Inter mogao da napravi ovog leta, ali mnogi te priče smatraju nerealnim. Da li bi ipak moglo da dođe do željenog ishoda za ''Neroazure''?

Screenshot youtube
Screenshot youtube

Povezane vesti

Ono što najviše intrigira fudbalsku javnost ovog leta kada je Inter u pitanju, jeste njihovo interesovanje za Romelua Lukakua, napadača Mančester junajteda.

Prvi razlog za optimizam u Interu da bi ovaj transfer zaista mogao da se realizuje tokom leta jeste i želja samog fudbalera da napusti Old Traford i oproba se i Seriji A, bar prema informacijama sa Ostrva.

Ni u Junajtedu nemaju ništa protiv, ali očekuju zaradu od najmanje 80 miliona funti od ovog transfera.

Može li Inter to da plati?

Mnogi sumnjaju u to, ali ''Neroazuri'' ne odustaju.

Najnovije informacije na tu temu stižu iz engleskih medija, koji otkrivaju da je Interov plan da proda dvojicu igrača, Portugalca Žoao Marija i Brazilca Dalbera, od čijih transfera se očekuje oko 40 miliona funti, čime bi sebi znatno olakšali posao oko angažovanja 26-godišnjeg napadača Junajteda.

Za njih dvojicu ima ozbiljnog interesovanja. Prethodnih dana pojavila se vest da Dalbera želi francuski Lion, koji je spreman da plati 18 miliona evra za njegov transfer, a i za Portugalca ima interesovanja iz Francuske, pošto navodno Monako nudi 22 miliona evra za njegov transfer.

Neizvesno je još šta će biti sa Ikardijem, pogotovo ako Inter zaista uspe da dovede Lukakua, pa je i tu moguća potencijalno velika zarada.

Italijanski mediji danas prenose da će na ''Meaci'' Ikardiju uskoro biti i lično saopšteno da više nije potreban njihovoj ekipi i da će ovog leta biti prodat.

Još samo da, ako se sve to realizuje, Lukaku pokaže da bi se Interu isplatilo toliko ulaganje u njega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Sunday, 30.06.2019
20:09

Lukaku, po meni, je odlican napadac, samo ga muci motivacija. Ako je nadje, mislim da ce biti odlican na Interovoj strani San Sira. A na kraju krajeva, zar Konte nije majstor izvlacenja maksimuma iz svojih igraca?

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 30.06.2019
11:59

Ako Marota uspije da proda za 40 mil. funti Dalber i Mario , kapa do poda

avatar
deki trbic
Sunday, 30.06.2019
11:47

BAS JE LUD LUKAKO DA IDE SA KONJA NA NAGARCA AHAHAHHAHHA

avatar
Sunday, 30.06.2019
11:08

Nije mi Konte jasan,pa onaj balvan na svakoj jacoj utakmici se ne vidi,u Italiji ce tek biti flop....

avatar
Oldboy
Sunday, 30.06.2019
12:52

I ja mislim, al ajde nek nas demantuje

avatar
Oldboy
Sunday, 30.06.2019
10:51

Čitam u novinama, verovatno se neki novinar šalio, da su ovi iz Intera rekli Romi, dalje od Barele, jer ćemo da vam otmemo Pelegrinija za 30 mil

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 30.06.2019
10:41

Sto su toliko zapeli za Lukakua ? Sto se ne pomire i nadu zajednicki jezik s Ikardijem ? Pa nije vjerovatno nikakva kvalitativna razlika izmedu njih dvoje

avatar
MottiYazata
Sunday, 30.06.2019
20:07

I da Konte slusa sta mu Vanda prica a Ikardi mu se ponasa kako on hoce? Mozda negde drugde, ali ne kod Kontea. Uostalom, mislim da je Lukaku mnogo vise timski igrac od Ikardija, samo je pitanje koliko ce biti motivisan, jer odavno ga je maksimalno briga za stvari koje se desavaju na terenu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.07.2019
10:52

pa dobro ima dosta istine u ovom sto si mi odgovorio Ako ne I sve

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 30.06.2019
10:14

Slusah o tim kinezima i suningu da su najbogatiji, da interu vise ne preti ffp i da sledi bum na trzistu a oni se ponasaju kao najveca sirotinja, odresite tu kesu ako imate a ne da prodajete pola tima da bi doveli lukakua

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 30.06.2019
17:45

Далбер и Марио су им вишак,њихова продаја је добар потез. Боље да троше паметно него да се разбацују као ми претходних година. Нисмо ништа постигли са таквим пословањем.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 30.06.2019
21:59

Sa takvim poslovanjem osvajali smo trofeje, cak tri u iednoj sezoni a inter nije uzeo nista skoro 10 godina, nemoj da ti prosla sezona zamagli sagledavanje stvari, imamo tim koji je bio drugi iza sitya koji je odigrao najbolju sezonu u istoriji takmicenja. Nas tim nije krs ma koliko god se drugi trudili da ga tako predstave, ne padaj pod njihovov uticaj