Inter kupuje igrača Barse?

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 16.04.2015.
11:38
Izvor: Sportske.net

Deluje da se milanski tim ozbiljno priprema za predstojeću sezonu pošto na meti ima veznog igrača Barselone koji je prekobrojan u timu Luisa Enrikea.

Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire
Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire

Povezane vesti

Inter želi da bude konkurentan sledeće sezone i to ne samo u italijasnkim okvirima. Prema pisanjima italijanskih medija, "Neroazuri" će pokušati da dovedu Aleksa Songa, igrača Barselone, koji je trenutno na pozajmici u Vest Hemu.

Ipak, neće biti sve tako lako za Italijane. "Čekićari" su veoma zadovoljni partijama Kamerunca, a pošto imaju mogućnost da fudbaleru omoguće primanja koja je imao u Barsi, nadaju se da će privoleti igrača da ostane i posle isteka pozajmice.

Dodatna otežavajuća okolnost za Inter je i stav samog Songa, koji je zadovoljan životom u Londonu.

"Ja sam veoma srećan ovde, kao i moja porodica. A najvažnija stvar je upravo sreća" iskren je kamerunski reprezentativac.

"Voleo bih da ostanem u Vest Hemu, ali ću konačan izbor napraviti na kraju sezone" ostavio je prostora za kalkulaciju igrač Barse.

Najmanje je izvesno da će Katalonci želeti da vrate igrača u svoj tim, pa se očekuje velika borba za Kamerunca, između Vest Hema i Intera.

Aleks Song je ove sezone zabeležio 27 nastupa uz tri asistencije za engleski klub.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke