Inter kreće u "skudeto" misiju, Konte nezadovoljan, sledeće nedelje tri pojačanja, posle prodaja?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.09.2020.
09:15
Izvor: Sportske.net

Sam sastav protiv Fiorentine ukazuje da je prelomio ali ne zavisi ništa od Intera...

EPA-EFE/Roberto Bregani
EPA-EFE/Roberto Bregani

Povezane vesti

Inter će danas startovati u šampionatu. Dobili su više odmora zbog učešća u završnici LE, pa će početi od drugog kola, na "Meacu" stiže Fiorentina.

Ovo je godina u kojoj će probati da prekinu Juventusovu dominaciju i da spreče najvećeg rivala da osvoji desetu titulu u nizu.

Konte još nije zadovoljan, traži još nekoliko pojačanja, ali sve zavisi od toga hoće li klub uspeti da se u narednih desetak dana oslobodi prekobrojnih. Naime, posle Godina, Borhe Valera i Kandreve, Inter mora da proda još Žoao Marija i Asamou, koji nisu među 25 igrača registrovanih za ligu. Ali, Portugalac ima platu tri miliona evra, bio je u Lokomotivi, Rusi nisu otkupili njegov ugovor, a teško da će ga uzeti i Benfika. Asamoa nema ponude i on je nerešiv problem, takođe ima platu tri miliona po sezoni.

Klub će pojačati Mateo Darmijan iz Parme, ali to za Kontea nije dovoljno. Nema još dogovora sa Totenhemom ili PSŽ za Škrinjara, Italijani ne odustaju od 60 miliona evra. Ni Brozović nije blizu odlasku, pa je teško da će Marota uspeti da dovede najveću trenerovu želju Kantea iz Čelsija. Dodajmo da bi u slučaju odlaska Škrinjara, Bleki Milenković bio prva meta, srpski reprezentativac će večeras biti u timu Fiorentine protiv možda budućih klupskih drugova. Alternativa je Kabak iz Šalkea, koji je jeftiniji od Srbina.

baner


Nema dogovora ni oko Naingolana koji bi da ostane u Kaljariju, ali Inter traži posle još jedne sezone pozajmice, 12 miliona evra, na šta Sardi ne pristaju.

Perišić bi mogao da dobije još jednu priliku i to kao bočni levi igrač u 3-5-2 formaciji, mada je Konte to probao prošlog leta kada je stigao, nije uspeo da uklopi Hrvata.

Večeras će levo biti Jang ili možda čak Perišić, Kolarov će igrati kao štoper sa Bastonijem i D'Ambrosiom, De Fraj je suspendovan.

Eriksen će dobiti šansu, iza Lukakua i Lautara, Konte pokušava da ga vrati u život.

U napadu, Inter je kompletan, osim ako Pinamonti ne ode na pozajmicu, u tom slučaju bi probali da dovedu Nanda Ljorentea iz Napolija, koga želi i novi prvoligaš Specija.

Inače, Vlahović će u redovima Fiorentine meč početi sa klupe...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Saturday, 26.09.2020
16:21

Ova sezona je njihova hehe i tako vec 9 godina...nema tu skudeta jos dugo

avatar
Inter JZ 4ever
Saturday, 26.09.2020
14:39

Kako Naingolan zeli da ostane u Kaljariju kad se on vec vratio u Inter. On moze samo da zeli da se vrati u Kaljari, ne moze ostati tamo kad ni nije tamo.

avatar
amigo999
Saturday, 26.09.2020
11:28

Handanovic-------Bastoni,DeFraj,Skrinjar/Dambrosio--------Kolarev,Vidal,Barella,Hakimi------Erikssen------Lautaro,Lukaku.....................Rezerve,Jang,Dalbert,Perisic,Br ozovic,Najngolan,Sensi,Sancez.........Nije lose ovo sto ima danas....

avatar
Amalainter
Saturday, 26.09.2020
11:19

Ne shvatam zasto ce Kolarov igrati stopera kada ima Skrinjara..jedino ako nije vec prodat..

avatar
Johny_Quid
Saturday, 26.09.2020
10:52

Nista nece uraditi , pa ce da kuka kako nije doveden Konte i da zbog toga nisu Uzeli nista ..

avatar
Oldboy
Saturday, 26.09.2020
09:44

Marota reče juče da se situacija Sa Radjom i Perišićem popravila i da računaju na njih u sezoni koja dolazi

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 26.09.2020
09:17

On krecu u skude vec dragi Bog samo zna koliko hahaha