Inter - Konte i Marota otvoreno o Ikardiju, Naingolanu, Džeku i Bareli!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.07.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net

Kakva sudbina čeka Argentinca i Belgijanca i dokle su "Neroazuri" stigli sa pojačanjima.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je ovog leta doveo Dijega Godina, Valentina Lazara i Stefana Sensija, ali na najveća pojačanja se još uvek čeka.

Želje su Edin Džeko, Nikolo Barela i Romelu Lukaku, a izvršni direktor kluba Bepe Marota je otkrio da se sa Bosancem i mladim Italijanom pregovara, tačnije sa njihovim klubovima.

"Još uvek je to partija šaha gde prodavac i kupac igraju sa svojim strategijama. Ne mogu da poreknem da su Džeko i Barela naši ciljevi, klubovi pokušavaju da se dogovore, jedan igrač je veoma zainteresovan i još uvek smo u fazi pregovora", izjavio je Marota.

Govorio je i o potencijalnim odlascima, Mauro Ikardi i Rađa Naingolan su prvi na izlaznim vratima.

"Kada definišete neki projekat, takođe morate da pronađete idealne profile za njega. Ne želim da ulazim u detalje, ali razmotrili smo sve aspekte i doneli bolnu odluku.

Nismo mi glupi, shvatamo da su ovi igrači naša imovina i nemamo nameru da je protraćimo, ali moramo da imamo hrabrosti za određena uverenja i sigurni smo da radimo najbolje stvari za klub, bez ikakvog nepoštovanja prema dvojici profesionalaca.

Ne postoji manjak respekta, tako da će trenirati sa nama, ispoštovaćemo njihovo pravo da treniraju
", izjavio je Marota.

Dakle, Ikardi i Naingolan su na izlaznim vratima, Marota je upitan na pres konferenciji da li na "Meaci" razmišljaju šta će raditi ako niko ne kupi pomenuti dvojac do kraja prelaznog roka.

"Ako bi se našli u takvoj situaciji, seli bismo sa njima i razgovarali, ali trenutno ništa ne ukazuje da će se stvari tako završiti", dodao je Bepe Marota.

Konte

Konte je upitan da prokomentariše situaciju oko argentinsko-belgijskog dvojca.

"Sa poštovanjem prema Ikardiju i Naingolanu, klub je imao dovoljno vremena da proceni situaciju i donese odluku. Sve što sam ja uradio je to što sam podržao viziju kluba. Trener i klub moraju da rade kao jedno, tako da smo totalno složni po ovom pitanju", izjavio je Konte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Monday, 08.07.2019
06:01

Rekoh odavno da ce Ikadiju doci glave ona zena

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 07.07.2019
19:59

..sve se napisa a preskoči se ono sto je Marota rekao o Ikardiju i juventusu.. nemoguce je da Ikardi predje u Juventus,tačka!

avatar
Japanac
Sunday, 07.07.2019
20:24

Videcemo,ima vreme...

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 07.07.2019
23:07

..mozda i bude ko zna ali kako sve prenesoše a to ne!?

avatar
amigo999
Sunday, 07.07.2019
21:13

Pise se da je vec sve dogovoreno...

avatar
amigo999
Sunday, 07.07.2019
21:12

Na zalost, Ikardi je napravio toliko loseg da se ne moze tolerisati (kada nije dobio uslove za ugovor koje trazi Vanda, odbija da putuje sa ekipom. Oduzima mu se traka, izmislja da je povredjen, komunicira sa klubom preko advokata i Vande....). Igracki je on bolji i od Lukakua i Dzeka zajedno, ali....Ziveo Konte, napolje sa takvim, u Inter samo oni koji ce ginuti za Inter!!!