Inter - Kako potrošiti novac od Ikardija?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.06.2020.
12:54
Izvor: Sportske.net

Šta će učiniti posle prodaje nekadašnjeg kapitena?

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Inter je završio posao oko Ikardija, na kraju 57 miliona sa bonusima, još 15 ako ga PSŽ prosledi u Juventus, ali to nije realno.

Sada se čeka prodaja Lautara Martineza, možda dobiju Kansela pride uz novac čime bi rešili probleme oko desnog beka. Naravno, pre toga Barsa mora da dovede Portugalca iz Sitija, odnosno menja ga za Semeda.

A, o tom-potom, transfer Lautara je na čekanju, Italijani se danas bave time kako će potrošiti novac od Ikardija. Inter i dalje okleva oko Vidala, sada su male šanse da dovedu Konteovu veliku želju, a Marota hoće da podmladi tim. Kjeza je očit izbor, ali njega želi i Juve, u Interu razmišljaju o Kumbuli iz Verone, Tonaliju iz Breše koji ne želi da napusti Italiju, iako ima ponudu PSŽ.

Mogli bi da vrate Naingolana, da ga rehabilituju, a tek posle prodaje Lautara razmišljaće o napadaču. Kavani traži previše novca, Lakazet nije baš po ukusu Kontea, ostaje da se vidi situacija sa Obamejangom. Ali sigurno da Inter očekuje novac od Perišića, ako ga Bajern otkupi, od Lautara, ali teško će prodati Lokomotivi Žoao Marija.

Baner 10


Videćemo šta će biti sa Sančezom, hoće li ostati na pozajmici još sezonu. U svakom slučaju, prodaja Ikardija je otvorila vrata transferima, najmanje četvorica ili petorica novih igrača stići će u klub ovog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 01.06.2020
20:26
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 01.06.2020
13:48

Citam negdje danas da su s Brscom dogovorili Sad ostaje ugovor s Tonalijem i gotovo

avatar
Luka Laban db
Monday, 01.06.2020
14:54

ne...dogovorili su sa Tonalijem...sada sa Bresom!