Inter juri zadnjeg veznog, tri imena u opticaju, ukoliko sve propadne tu je i plan "D"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.12.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net

Piolijev prioritet u januaru će biti pojačavanje na poziciji zadnjeg veznog, dva Francuza i Nigerijac na meti.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Stefano Pioli je minulog meseca zamenio Franka De Bura na klupi "Neroazura" i polako počinje da podiže Inter na željeni nivo.

Iako su solidno popunjeni na većini pozicija, jasno je da će Pioli želeti da implementira neke svoje zamisli, a za početak će mu trebati jedan zadnji vezni po njegovom ukusu.

Trenutno na raspolaganju ima Felipe Mela i Medela, ali potonjeg želi da prekomanduje u odbranu, kako će početi da praktikuje 3-5-2 sistem.

Navodno su na radaru milanskog kluba trojica fudbalera koji pokrivaju tu pozciju, dva iz Premijer lige, jedan iz francuske Lige 1.

Naime, Inter prati razvoj situacije oko statusa Morgana Šnajderlina u redovima Mančester junajteda, zainteresovani su iz za vezistu Čelsija Džon Obi Mikela, koji će zasigurno napustiti "Stamford Bridž", a pominje se i zadnji vezni francuskog Olimpik Marseja i nekadašnji fudbaler Real Madrida Lasana Dijara.

Šnajderlin će najverovantije napustiti "Old Traford" već u januaru, pitanje je samo da li Inter može da parira ponudi Evertona, kako je poznato da je Kuman "zagrizao" za 27-godišnjeg Francuza, koji će mu biti primarna meta u narednom prelaznom roku.

Što se tiče Lasa Dijare, veruje se da su u klubu spremni da u suprotnom smeru pošalju Džefrija Kondogbiju kako bi smanjili cenu.

Kada je Mikel u pitanju, njega bi da dovedu na pozajmicu, sa opcijom kupovine po isteku iste.

Plan "D" je vezista Fiorentine Milan Badelj, koji je velika žalja i gradskog rivala Milana, za njegove usluge spremni su da obave trampu i put Firence pošalju nekadašnjeg napadača tog kluba Stevana Jovetića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 17.12.2016
10:01

Mislim danema veze sa vezom!Za Kondogbiju dali 30 miliona,pa ga salju u olimpik u zamenu za starca od stotinu ljeta da smanje cenu?!nMedel bolje igra stopera nego zadnjeg veznog,to igra u cileu,a sad ce njega da stavi u odbranu,a murilja koji je perspektivan i imao ponude Arsenala,njega na klupu?!Jeste da nije u formi,ali mozda ce biti bas u tom trenutku kada se povredi Miranda ili ne bude u formi...nAndreoli je bio standardan u Sevilji na pozajmici,a Ranokija je bio reprezentativac.nOvo nema veze sa vezom i mislim da ce inter dovesti pojacanja po bokovima,jer osim nagatoma,nemaju krstenog igraca na toj poziciji!nOnaj Mendi iz Monaka JEDE celu desnu stranu protivnickog tima,nije vazno protiv koga igra,a ostajem pri tvrdnji da ko dovede Fabinja iz Monaka,taj tim osvaja ligu sampiona!

avatar
Mou Internazionale
Thursday, 15.12.2016
23:10

Bas smo deficitarni na toj poziciji :D Strasno na koje smo grane spali.Svaki prelazni rok greska do greske!

avatar
No ®ules
Thursday, 15.12.2016
15:22

Ni jedan od njih ne bi unaprijedio igru Intera! Objasnite Kondogbiji kako se igra DM, bez driblinga i sa brzim proigravanjem saigraca. Kakav Obi Mikel i Las koji je izgubio volju za fudbalom!

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 15.12.2016
17:51

..vidim dolje me prozivas pa da ti odgovorim,Eder je sakupio 653 minuta na 16 meceva sto znaci da nije standardan ko sto ti pises jer i Perisic i Kandreva imaju preko 1000 minuta ove sezone a da ne pominjem Ikardoja! Covek kojeg ti branis kaze da su Palasio, Ranokija i Melo standardni,e ovako prvi je igrao 131 minut, drugi je igrao 381 minut a treci 85 minuta na 16 utakmica..znaci druze,preispitaj ti malo sebe prije nego prozoves mene,jer sem sto hejtujes Inter ne treba ti da mi se kacis za svaki komentar a pritom veze sa vezom nemas! Pozdrav

avatar
No ®ules
Thursday, 15.12.2016
21:44

Ni ja ni Vukk nismo napisali da su STANDARDNI! Ne izmisljaj, nije ti prvi put.

avatar
Vukk
Thursday, 15.12.2016
14:52

3-5-2 moze i sada da praktikuje Samir-Muriljo, Miranda, Medel(a dok se on ne oporavi nek igra Andreoli) - Kandreva, Brozo, Banega, Super Mario, Perisa - Joveta/Gabigol, Ikardi. Ali najveci problem je sto se forsiraju Eder, Ranokia, Palasio, sada i Melo...

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 15.12.2016
15:11

..Palasio je igrao jednu utakmicu i jednu usao u 80-om,Ranokija odigrao 2 utakmice,Eder ulazi u drugom poluvremenu uglavnom,Melo citave sezone nema 90 minuta ukupno,znaci lupaš..

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 15.12.2016
18:52

..druze Melo je igrao 80 minuta ukupno i to sami zato sto je Medel povrijedjen,takodje Palasio jednu utakmicu poceo i par usao pri kraju,Eder tu i tamo igra ajde,Ranokija ne bi ni skupuo tih 300 minuta da Miranda i Muriljo nisu dobijali po crveni pa uskoci umjesto njih! U pravi si da Gabogol i Jovetic ne igraju,i meni to smeta,al glupo je pricad da se ovi gore forsiraju sem malo Eder!

avatar
Vukk
Thursday, 15.12.2016
17:33

Gledao sam svaku tekmu od pocetka sezone, izuzev poraza od Kjeva kada sam uhvatio 80. minut. Eder svaku tekmu ulazi sa klupe kao dzoker a (ne)retko igra od pocetka umesto Perisica. Palasio jeste legenda, ali godine ga sustigle a on odigrao mnogo vise od Gabigola i Jovete zajedno. Gabigol odigrao 16 minuta od pocetka sezone a doveden je kao najvece pojacanje. Joveta odigrao 5-6 tekme po 10ak minuta uglavnom ulazeci umesto desnog beka(Ansaldija) da napravi preokret. A Melo kod De Bura nije igrao, ali kod Piolija igra, uostalom protiv Sasuola igra ce igrati od pocetka. A Ranokija je igrao svaku trecu tekmu. Ali nek bude da lupam :)

avatar
No ®ules
Thursday, 15.12.2016
15:41

O cemu ti pricas?! Palasio igra poslednje 3 utakmice, u jednoj bio starter. Eder od poslednjih 12 utakmica, igrao barem deset! Joveta i Barbosa zbog naša dva gore pomenuta bisera nemaju zajedno ni jedno poluvrijeme! Melo takodje vise dobija sansu od npr. Gnukurija. Nista covek nije pogresno napisao. Preispitaj ti malo sebe, nemoj svima da soliš pamet.

avatar
LavJasin
Thursday, 15.12.2016
14:49

Jedino sto Inter eventualno treba da ojaca su, po mom misljenju bekovske pozicije. Ocigledno ne rade planski, dovesti nemotivisanoj ekipi trenera koji ne ume da motivise je glavni problem, jer imaju odlicnu ekipu.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 15.12.2016
15:12

..Pioli je najvise odabran upravo zbog psihe u motivacije! To je Zaneti izjavio,pa ako on laze lazem i ja!

avatar
Czvlfcint
Thursday, 15.12.2016
14:44

Snajderlin bi legao interu kao budali samar i dva beka i colo da inter bude onaj stari.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 15.12.2016
14:41

..niko od ove trojice,Diara i Mikel se vrte vec treca sezona i nista! Mozda Lukas Bilja,mana je jedino sto je previse staklen za tu poziciju. .

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.12.2016
13:32

a kongdobija je napadač, jel? smješni su ovi veliki znalci italijanski novinari. Ti ne čitaju izjave igrača ccc

avatar
masimomorati
Thursday, 15.12.2016
13:29

Dali bi Kondogbiju da smanje cijenu Dijari...LoL

avatar
Marco Popovich
Thursday, 15.12.2016
13:20

Izgubio Inter kompas totalno... onda dodje sledece sezone novi trener i on ce da trazi nova pojacanja i tako u krug

avatar
Capitano
Thursday, 15.12.2016
13:14

Sve moj do mojega...ccc