Inter ima dogovor, ali hoće li ga aktivirati?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.02.2020.
08:29
Izvor: Sportske.net

Konte nije odustao, ali u klubu tek treba da odluče...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Hoće li na kraju Francuz završiti u Interu?

Dogovor sa Žiruom je važio za zimu, ali je Čelsi zahtevao preveliki novac. Zbog toga se čeka leto kada će nekadašnji napadač Arsenala biti slobodan igrač.

Konte ga i dalje želi, tim pre što je teško verovati da će Aleksis Sančez biti otkupljen, a gotovo je izvesno da će Barsa aktivirati klauzulu za Lautara Martineza.

Zbog svega toga postoji šansa da je transfer samo odložen za leto, ostalo je jasno samo pitanje ugovora, odnosno Žiruovih primanja koja su trenutno pet miliona evra. On će imati ponudu Liona, verovatno i još par klubova, nada se da će završiti u timu Francuske za EURO 2020.

Inter je još neodlučan, ali kako pišu italijanski mediji u aprilu ili maju sve će biti poznato, hoće li dogovor biti aktiviran i Konteu biti ispunjena još jedna želja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 21.02.2020
22:59

Ako uopste postoji klauzula za Lautara, nije ispod 100m, a tu je i Ikardi za koga ce zaraditi vise od 50ak miliona, zar stvarno mislite da ce sledece meta biti Ziru kao zamena? Jos ce se osloboditi Sancezove plate, iskesirace nekog top napadaca garant, a verovatno i nekog krilnog igraca jer su tu najtanji...Sve u svemu lepo je videti da serija A ide uzlaznom putanjom.