Inter i Luka Modrić - stara priča, novi momenti!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.10.2018.
12:32
Izvor: Sportske.net

Ovoga puta se sprema konkretan potez "Kraljevskog kluba".

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Inter je proteklog leta intenzivirao pregovore sa Realom oko dovođenja Luke Modrića.

Madriđani su to na kraju odbili pošto je već otišao Kristijano Ronaldo, odlazak Hrvata bi značio egzodus velikih zvezda što ne ide u prilog "Kraljevskom klubu".

Međutim, pojavio se problem u vidu Julena Lopetegija koji nema toliko poverenja u najboljeg fudbalera sveta, pa mu često uskraćuje minutažu što izmenama, što ostavljanjem na klupi, a to se Modriću ne dopada.

Klub je bez obzira na sve okolnosti spreman da mu ponudi ugovor do 2021. godine, a ukoliko bi nekadašnji fudbaler Totenhema i Dinama prihvatio ponudu, to bi značilo da Inter odustaje od trke.

Kako stvari sada stoje, Modrić nije baš najzagrejaniji za opciju da ostane na Santijago Bernabeuu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Bear of Highbury
Sunday, 14.10.2018
18:33

Ostaje on u Realu

avatar
GoHard
Sunday, 14.10.2018
14:57

Ako zeli ici treba ga pustiti, ipak je legenda kluba i veliki igrac koji je uvek bio fer, nije trazio nenormalnu platu, nije plakao kad ne odigra dobro ili ga neko drugi stavi u senku golom makazicama u finalu ls.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 14.10.2018
14:24

Mislim da Real treba da doata toga promjrni u timu. Igraci samo gube volju za igrom, nemaju nekakve nove izazove. A mislim i da ce biti velikih promjena na ljeto.

avatar
Plavi Zeko
Sunday, 14.10.2018
13:59

Ljudi, da se ne lazemo, Luka je jedan od najboljih veznjaka na svetu u poslednjih 4-5 godina ali je daleko od najboljeg igrača na svetu. To i on sam zna. Imao je sjajnu sezonu nema sta i sve se nekako slozilo ove godine, ali godine ga polako stizu i to ce se osetiti sve vise kod njega.
Nije on igrač kao Messi,CR pa cak i Hazard koji jednim potezom resavaju utakmice,zato donekle i trener nema poverenja u njega. Inteligentan je i explozivan, ali opet nije tako elegantan kao sto su bili Pirlo,Iniest,Xavi,Zidan... jer se njegova igra vise bazira na fizickoj spremi. Prelazak u Inter bi bio idealan potez za njega.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Sunday, 14.10.2018
16:10

Kako smiješno zvuči Luka Modrić najbolji fudbaler svijeta.

avatar
No rules
Sunday, 14.10.2018
13:58

Mislim da Modric vise nema taj žar i zelju za igrom kao nekada. Nisam za njegov dolazak, igrao je na kvarno samo da dobije bolje uslove u Realu. Barela iz Kaljarija je buducnost, jos prosle god. sam ukazivao na njegov potencijal, sada je puno teze, englezi su takodje bacili udicu..

avatar
GoHard
Sunday, 14.10.2018
16:39

Nisi u pravu, Modric je tip igraca koji i kada samo hoda na terenu pravi razliku, narednih 3,4 godina ce i dalje biti boss midfielder kako to nemci zovu.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Sunday, 14.10.2018
12:33

Neko je Redondo, a neko Kambijaso. Luka, budi (kao) Fernando Redondo:-D