Inter i Lautaro postigli konačni dogovor, bez klauzule?!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.06.2020.
10:20
Izvor: Sportske.net

Sve je rešeno.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Gazeta delo Sport  danas otkriva poverljivi dogovor Lautara Martineza i čelnika Intera, koji su spremni da puste Argentinca u Barselonu, ali pod jednim uslovom.

Uz naslov "Inter-Lautaro, oproštajni dogovor", Gazeta otkriva da je Argentinac i lično poručio treneru Antoniju Konteu da je zagrejan da se ovog leta preseli na Kamp Nou, ali da će maksimalno odigrati svaki preostali minut do kraja sezone.

Inter je pristao, a to bi navodno moglo da znači i da će klub popustiti i da neće terati Barsu na klauzulu, jer ona ističe 15. jula, kada će sezona u Seriji A još uvek trajati.

Serija A se nastavlja za dve nedelje, a Inter za početak dočekuje Sampdoriju, a potom ga čeka još paklenih 12 utakmica sve do drugog avgusta i gostovanja Atalanti.

Lautaro je i treneru i upravi poručio da će se boriti do kraja za Skudeto i da neće odustati iako su Juventus i Lacio pobegli posle dva vezana poraza Intera pre prekida sezone.

Kako Lautarova klauzula od 111 miliona evra važi samo od 1. do 15. jula, ovaj dogovor bi značio da će Inter pristati na trampu igrača + novac od Barselone.

Podsetimo, Barsa je Interu nudila dvojicu igrača, među kojima bi siguran bio Arturo Vidal i još dodatnih 70 miliona evra, što su Italijani prvobitno odbili.

Čekamo nastavak pregovora posle konačnog dogovora Lautara i Intera...

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 07.06.2020
13:14

Dibra gesta Intera i Kontea sto hoce da puste Lautara da ide u barcu! Naucili su se sa Ikardijem, bolje prodati igraca i uzeti dobre pare za njega, nego cuvati nezadovoljnog igraca, koji nece da igra sa voljom! Dobice Inter igraca i to dobrog mladog i dobice i pare, zar je to malo u ovoj kruzi?

avatar
Ilija Ikic
Saturday, 06.06.2020
14:00

Šta će im matori krš.

avatar
The_Matrix
Saturday, 06.06.2020
13:52

Aha, a sta su pili dok su se to dogovarali 🤣🤣🤣

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 06.06.2020
11:02

Nema od ovoga nista, kluzula je postavljena i ona ce morati da se ispuni ona vazi i posle 15 jula. sto se tog Vidala tice on sad vredi Interu 8 do 10 miliona evra. sto se Firipa tice Interu se vraca Dalbert nece da prave istu gresku kao sa njim, tako da od Firipa nema nista jos i prica da vredi 41 milion evra to je tek prica za decu iz parkica. Lautaro kad je dosao iz Rasinga niko ga nije terao da pristane na kluzulu u svom ugovoru. ovde Barsu spasava minimum 90 miliona evra i jedan igrac po izboru Intera to moze da bude Vidal mozda, ali on ne vredi 21 milion evra

avatar
Amalainter
Saturday, 06.06.2020
10:51

Ma poslace Vidala i Firpa a Inter ce morati jos da doplati 50 miliona.. 😂 😂