Inter i Junajted bi ipak mogli da posluju u januaru?

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.12.2017.
00:03
Izvor: Sportske.net

Još od letos se pominje moguća saradnja klubova sa "Meace" i "Old Traforda".

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U letnjem prelaznom roku je Mančester Junajted na sve načine u svoje redove pokušao da dovede Ivana Perišića iz redova "Neroazura", ali uprava italijanskog velikana nije želela da popusti, tražili su 55 miliona evra za hrvatskog internacionalca, a Junajted toliko nije hteo da plati.

Na kraju nisu poslovali, ali bi to moglo da se promeni u januaru.

Inter je u rezultatskoj krizi, a rešenje vide u ofanzivcu "Đavola" Henriku Mihtarijanu.

Fudbaler iz Jermenije je izgubio mesto na "Old Trafordu", Murinjo nije zadovoljan njegovim partijama i ne bi pravio problem u slučaju da u Mančester stigne dobra ponuda za njegove usluge.

Pominjala se mogućnost trampe, u kojoj bi Mihtarijan završio u Milanu, a Žoao Mario u Junajtedu, ali takva vrsta dogovora je zaista daleko od realizacije.

Inter ipak nije odustao od Mihtarijana, pokušaće da pronađu zajednički jezik sa upravom "Đavola" u narednom prelaznom roku, iako imaju problema sa FFP-om.

Na radaru "Neroazura" nalazi se još nekoliko imena, među kojima su i fudbaler Barselone Đerar Deulofeua, kao i Argentinac iz PSŽ Havijer Pastore.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TULJALJAN
Sunday, 31.12.2017
10:36

Iduce sezone jedino Klopu dajem sansu da parira Sitiju. Siti ima ubjedljivo najbolji tim u ligi alo prije je mocni Ferguson sa prosjecnim igracima i par zvijezda mogao da dominira a sada to jos jedino vidim da moze Klop. Pogledaj te samo koliko se svi muce sa ekipom ManU poslije Fergusona, a on je redovno dolazio do zavrsnice lige sampiona.

avatar
No rules
Saturday, 30.12.2017
21:08

Samo Pastore, ali i Mihtarijan ima potencijala, mozda proradi.

avatar
Mino Rajola
Saturday, 30.12.2017
12:15

Inter nema para ni za Srnića, tako da se džabe lože. Tj imaju, ali vlast u Kini stavila veto na ulaganje.

avatar
Oldboy
Saturday, 30.12.2017
14:16

Da ali pozajmice su dozvoljene

avatar
Mino Rajola
Saturday, 30.12.2017
14:37

Nešto nije u redu sa FFP-om, PSG. M.utd i City troše li troše, a Inter ne sme da kupi nikog pre nego li proda nekog. A višestruko manje je potrošio letos.

avatar
Ilija Ikic
Saturday, 30.12.2017
12:11

U zimskom prelaznom roku se kupuju samo oni koje njihovi klubovi žele da skinu sa platnog spiska. Jednom rečju otpaci. Tu se može naći i neki dobra igrač poput Pastorea. Veliki klubovi kupuju mnogo tj.previše i onda odbacuju dobre igrače. Na primer Diaz u Lionu daje gomilu golova a u Realu nije igrao.Trenutno je mnogo bolji od Benzeme.

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 30.12.2017
11:58

nema inter para za jermena