Inter hoće Nemca!

Autor: Stefan Matić
utorak 10.09.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Konte ima nove mete.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Samo što se završio letnji prelazni rok, ali Marota i njegovi saradnici planiraju već naredna pojačanja, moguće već u januarskom prelaznom roku.

Može se reći da je klub iz Milana napravio ponajbolji posao tokom leta. Stigli su Sančez i Lukaku, pre toga Godin i Sensi, koji se za sada istakao svojim partijama.

Naredna meta je dobro poznata - Mario Gece.

Junak Nemačke ulazi u poslednju godinu ugovora, Marota je hteo igrača Borusije Dortmund tokom leta, ali su se ipak odlučili za Sančeza.

"Milioneri" su se pojačali dolascima Brandta i Azara, tako da je minutaža sve neizvesnija za bivšeg igrača Bajern Minhena.

Mario Gece

Ostaje da se vidi da li će Marota krenuti po Gecea tokom zime, ili će sačekati da igrač bude slobodan u odabiru sredine kao igrač bez ugovora početkom jula naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Tuesday, 10.09.2019
23:10

Ne volim Inter, a ni Juve vala al postujem i jedne i druge, ova sezona je Juventusova bar ja tako mislim al ne mora značit...Međutim Konte je sastavio Juventus od otpada i starih igraca, sa tim Juventusom je zario i palio Italijom, Alegri je samo dopunio ono sto je falilo a sad mi Sari ne djeluje kao strucnjak koji moze naprviti velike stvari, Konte je napravio revoluciju i Italiji i opet mi se cini da ce to napraviti sa Interom, kad tad ce skinut Juventus sa trona...Juventus ima vec dosta problema, dosta starih igraca je u timu, potrebna je smjena generacije, a to zna bit problem...(Ac Milan)

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 10.09.2019
12:21

Kako se samo pre porodio ovaj igrač. Retko ko je tako sposoban. Skoro da su ga, naravno, nezasluženo uništili u minhenu.

avatar
Oldboy
Tuesday, 10.09.2019
18:32

Zasluženo, sam je hteo tamo

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 11.09.2019
23:00

To da , ali nezasluzeno nije igrao i vise bio na klupi nego u igri. Nikada mi nije bio jasno kako su mu u Borusiji oprostili izdaju pre finala LS

avatar
Oldboy
Tuesday, 10.09.2019
11:33