Inter dogovorio prvo pojačanje, "Zidar" stiže u decembru!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.11.2017.
09:49
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, imaće dovoljno vremena...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Sezona u Kini je završena, Inter je kaparisao prvo pojačanje, iz Đangsua će stići na pozajmicu Ramireš.

Kineski vlasnici ustupiće iz svog kluba takođe "svom" Interu Brazilca koji se vratio u domovinu, ali već početkom decembra stiže u Italiju.

Momak koji je radio kao zidar pre nego što je stekao fudbalsku afirmaciju i dokopao se Benfike, a kasnije i Čelsija će imati vremena da se upozna sa Spaletijevim sistemom rada.

Naime, on će trenirati četiri nedelje sa timom, a 1. januara će i zvanično stići na šestomesečnu pozajmicu kako bi pojačao konkurenciju u veznom redu.

Sledeća meta je Havijer Pastore, Inter nema novca za zimu, ali bi ga doveo ili u trampi za Žoao Marija, ili na pozajmicu sa obaveznim otkupim. Klub bi, kako bi ispeglao finansije i ostao u granicama FFP na zimu mogao da se odrekne Marsela Brozovića ako neko plati 25 miliona za hrvatskog internacionalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 07.11.2017
12:17

Kakav FFP, kakvi bakraci. Nije Marselo nego Marcelo.

avatar
Tuesday, 07.11.2017
11:15

Brozovic bi bio dobar u Engleskoj ligi. Trkac, borben, igra sa obe noge i ima dobar sut. Pastore je OK fudbaler ali vec dugo stangira, dok nije mi jasno kako neko moze da pokaze i kakav interes za Zoa Mariom koji je totalni antitalent.

avatar
amigo999
Wednesday, 08.11.2017
19:01

Mario je tehnici i kreativno najbolji igrac Intera. Problem je kao kod Jovetica, ne treci bez lopte, ne otkriva se, lose se krece ...i sto je najgore, glumi Mesija, defanziva ne postoji za njega....

avatar
Wednesday, 08.11.2017
20:05

Pa dzabe sto si dobar s loptom ako ostalo ne koristis. Mozes biti Mesi sa loptom ali moras znati i igrati timski. Jer ovo je timski sport.