Inter dobija igrača od 50 miliona evra u zamenu za Gabigola!?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 31.10.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Inter bi mogao da prođe fantastično u ovoj trampi.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Poznato je koliko je Inter loše prošao u kupovini Gabriela Barbose, poznatijeg kao "Gabigol".

"Neroazuri" su doveli mladog brazilskog napadača 2016. godine iz Santosa za neverovatnih 30 miliona evra, ali je Brazilac totalno razočarao u dresu Intera, pa je poslat na pozajmicu u Benfiku, a nakon toga ponovo vraćen na pozajmicu u Santos, gde je još uvek.

Njemu uskoro ističe pozajmica, a Inter i dalje ne zna šta će sa njim. Međutim, Frederiko Penja možda ima dobitnu kombinaciju za italijanski klub.

Sedamnaestogodišnji napadač Flamenga, mlada zvezda fudbala, Linkoln je na meti Intera, a njegov agent je to potvrdio i možda našao način da njegovog igrača preseli iz Flamenga u Evropu, iako ima tek 17 godina.

"Za velike igrače je uvek bolje da se presele što pre kako bi se brže prilagodili toj fudbalskoj kulturi. Linkoln ima otkupnu klauzulu od 50 miliona evra", rekao je agent ovog mladog Brazilca, Frederiko Penja.

"Razmena za Gabigola? To bi bila odlična opcija za sve. Gabrijel je odličan napadač, i odličan za planove Flamenga, a to je da budu najbolji tim u Južnoj Americi. On je odličan igrač, a čak i za Inter bi to bilo savršeno. Oni bi na taj način investirali u budućnost, a Linkoln je odličan igrač. Barbosa se nije probio u dresu Intera, ali on je i dalje vrlo dobar igrač."

Linkoln je sa samo 16. godina debitovao za Flamengo, a veliki uticaj je imao i u omladinskoj reprezentaciji Brazila, gde je pokazao svoj ogroman talenat i na 18 utakmica postigao čak 9 golova.

Gabigol je trenutno na pozajmici u Santosu, i Santos će pokušati na sve načine da ga zadrži još malo u svom timu, ali da li bi ova razmena privukla Inter da se tako reše ogromne plate Gabigola i da li bi ovo bila dobitna kombinacija za obe strane?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 01.11.2018
10:46

Mislim da bi trebalo pruziti sansu Barbosi u napadu Intera.Dok je bio u klubu i to malo sto je igrao,igrao je kao desno krilo (Politano)
Mario je korektno odigrao protiv lacia,pa zasto ne bi i Barbosa...

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 01.11.2018
01:43

..zamislite koliko tih "neverovatnih" 30 miliona smiješno zvuci pored npr 130 bačenih za jednog Dembelea,ili za debelih 60 miliona za Moratu itd itd..

avatar
Nindza_Kornjača
Thursday, 01.11.2018
21:50

Zamisli bacili 130 m i osvojili Ligu,zamisli bacili na Moratu 60 m i osvojili ligu.Zamisli opet bacili 30 m na Barbosu i jedva usli u Ligu Sampiona.Zamisli bacili 45 m na Martineza i jedva se drze u top 6.Sve u svemu vi ste jedan mali Inter za razliku od Barselone sto su bacili 130 m na Dembelea i uvek cete biti.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 31.10.2018
23:09

Inter, njihov sistem koji uprapascava mnoge a onda i njihovi promasaji. Postoji razlog zasto tabela izgleda isto u poslednjih ko zna koliko ...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 31.10.2018
22:43

Sansa da izvuku bar nesto

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 31.10.2018
22:40

i njega ce unistiti inter...unistili su gabigola,sad to polako rade sa martinezom