Inter čeka Romu, "Vučica" pojačanje iz Juventusa ili Reala!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 30.07.2019.
16:58
Izvor: Sportske.net

Dve opcije za Rimljane, "Neroazuri" strpljivo čekaju.

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Roma traži novog napadača, kada ga dovedu, dozvoliće Edinu Džeku da napusti klub, tačnije da se pridruži Interu u transferu vrednom do 15 do 20 miliona evra.

Dve su opcije u igri za Rimljane, sudeći po pisanjima italijanskih medija, prva je napadač Juventusa Gonzalo Iguain.

Popularni Pipita je maltene višak u Torinu, ali ne želi da ide, "Vučica" ga žarko želi na "Olimpiku", a spremili su i ponudu.

Naime, oni će "Staroj dami" ponuditi 36 miliona evra, dok su Argentincu spremni da ponude ugovor na četiri godine težak pet miliona evra po sezoni.

Ukoliko bivši napadač Reala, Napolija, kratko Milana i Čelsija ne prihvati tu ponudu, čini se da će se Rimljani okrenuti ka Madridu.

Prema pisanju medija u Francuskoj i Španiji, "Vučica" je zainteresovana i za napadača "kraljevskog" kluba Marijana Dijaza.

Mariano Diaz Marijano Dijaz

Dijaz se vratio u Real leta prošle godine za 21,5 miliona evra, nakon sjajne sezone u dresu Liona, ali nije uspeo da se nametne na "Bernabeu", upisao je 22 nastupa i postigao četiri pogotka.

Nije odigrao ni minut na pripremama, jasno je da nakon dolaska Jovića za njega nema mesta, a pored Rome je za njegove usluge zainteresovan i Monako.

Procenjuje se da će Real za njegove usluge tražiti oko 20 miliona evra, dok sam fudbaler trenutno zarađuje četiri miliona godišnje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke