Inter bi od naredne sezone mogao da ima novog golmana?

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.02.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Hoće li se odlučiti na takav potez u Milanu?

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Samir Handanovič je zaista neprikosnoven među stativama "Neroazura", ali golman rodom iz Ljubljane ima 35 godina i na leto 2021. godine mu ističe ugovor sa klubom.

To znači da ima oko godinu i po dana saradnje sa "Neroazurima", napuniće 37 godina kada mu istekne aktuelna saradnja i jasno je da u klubu moraju već sada da razmišljaju i o budućnosti.

Padeli se nije pokazao kao rešenje, odmenio je sjajnog Slovenca zbog povrede u poslednjih par nedelja, ali je imao pregršt kikseva.

Filip Stanković je još uvek mlad i teško je poverovati da bi sin trenera Crvene zvezde skorije mogao da dobije šansu na "Meaci".

Zato bi rešenje mogao da bude rumunski čuvar mreže Jonuc Radu.

Ovaj 22-godišnji golman je u Interu od 2013. godine, dve godine kasnije priključio se prvom timu, igrao je na pozajmicama u Avelinu i Đenovi, u januaru je stigao u Parmu.

Nije još branio za "Mlekadžije", u njihovim redovima će biti do kraja sezone na pozajmici, ali njegov agent veruje da će se od leta boriti za mesto među stativama u Milanu.

"On je sjajan golman. Čekamo pravu priliku sada u Parmi, ali njegova budućnost je vezana za Inter", rekao je njegov agent.

Dakle, treba očekivati da sledeće sezone on bude alternativa za Handanoviča, možda dobije i nešto veću priliku, kako bi ljudima u klubu pokazao da li ima potencijal da nasledi sjajnog Slovenca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 28.02.2020
15:09

Trebao je i sada ostati i lagano ga uvoditi u ritam..a ne ovaj levi Padelli..

avatar
Делија_момак
Friday, 28.02.2020
17:09

Управо тако. Потпуно несхватљиво да су га послали на позајмицу а могао је лагано да брани куп утакмице и да надомести неиграње Хандановића.

avatar
Oldboy
Monday, 02.03.2020
14:21

Tog dana kad je Radu poslat na pozajmicu, malo kasnije povredio se Handa, zbog toga je Padeli bio jedini izbor

avatar
Oldboy
Monday, 02.03.2020
14:21

Tog dana kad je Radu poslat na pozajmicu, malo kasnije povredio se Handa, zbog toga je Padeli bio jedini izbor