Insajderi ne odustaju, ovo je trojac koji traži da ode iz Juventusa nakon sukoba!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.12.2017.
09:30
Izvor: Sportske.net

Prošle nedelje procurile informacije o velikoj svađi u svlačionici na poluvremenu protiv Sampdorije. Tada su pomenuti stranci koji žele da odu, sada su otkrivena i njihova imena. Nijedan nije bio u timu protiv Napolija!

Beta/AP/Alberto Lancia
Beta/AP/Alberto Lancia

Povezane vesti

Sećate se verovatno, "Dagospia", portal koji se bavi insajderskim informacijama, doneo je priču o sukobu "senatora" u Juventusu sa stranim igračima. Pretpostavljalo se da su na jednoj strani bili Bufon, Kjelini i Barzalji, ali nije bilo imena stranaca koji su navodno posle meča u Đenovi tražili da budu prodati u januaru.

Pretpostavljalo se o kome se radi, tačnije nagađalo. Onaj za koga su svi bili sigurni je Aleks Sandro.

Brazilac je nezadovoljan što nije pušten u Čelsi letos, a nije mu ponuđen novi ugovor i on će sigurno u januaru ili na leto napustiti tim. Plaćen je 26 miliona, odigrao je par sjajnih sezona, Juve je odbio blizu 70 od "Plavaca".

Aleks Sandro je sada izgubio mesto u timu, ali će mu pasti i cena, protiv Napolija je bio na klupi, a Asamoa igra fantastično i sada je starter.

Sledeći je Lihštajner koji nije prijavljen za Ligu šampiona, ostao je u klubu, ima ugovor do kraja sezone. Alegri je doveo svog miljenika De Šilja, Švajcarac je besan, ali je letos odbio da ode u Nicu. Hovedes je povređen od kada je došao, pa Lihštajner igra, ali i njemu je prekipelo. Navodno je povređen, no, kako se priča i njega će Juve probati da proda šest meseci pre isteka ugovora.

I na kraju Kuadrado koji je bio čovek odluke u nekim mečevima, ali nije u dobrim odnosima sa italijanskim fudbalerima koji ga navodno optužuju da se ne bori dovoljno, ali i da često prigovara. Kolumbijac je ipak bitan šraf, ni on nije igra, tačnije ušao je u finišu u petak u derbiju, ali čini se da Daglas Košta sada ima prednost, a i da će Juve pružati šansu Bernadeskiju.

Videćemo ko će otići u januaru, ali na leto, sigurno dvojica ili sva trojica napuštaju Torino.

Inače, Juventus se večeras bori za top 16 fazu Lige šampiona, gostuju u Pireju, potrebna im je pobeda da bi bili sigurni u drugo mesto, u suprotnom, ako Sporting dobije na "Kamp Nou", a Juve ne osvoji bodove, biće to nokaut za italijanskog šampiona. Ipak, Alegri ne želi da rizikuje, izvešće najjači tim, iako ih u subotu čeka "Derbi Italije" protiv Intera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 05.12.2017
19:56

Alek Sandro nije puno bolji od Asamoe, ako je uopste bolji...Ni ostala dvojica nisu starteri u Juventusu, sto je normalno.Da budes starter u Juventusui ili u Realu je puno tesko. kome se ne svidja, moze da se kupi tamo gde ce biti starter.....

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 05.12.2017
13:06

Aleks je deo slagalice koji nam nedostaje. Alonso je mnogo slab i defanzivno i ofanzivno. Pa nije lud selektor spanije sto cak zove i Morena koji takodje pojma nema a Alonsa nikad. Zelim ga odmah u januaru, ne cekati leto!

avatar
mak_juventino
Tuesday, 05.12.2017
12:38

Probali su mediji pred meca protiv Napoli , nije uspelo , sada pred meca sa intera , opet ... Prvi put ste nam doneli srecu , da vidimo da li ce tako biti i sada

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 06.12.2017
10:38

Ne treba nama srece imamo mi dovoljno kvalitete za seriu A

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 05.12.2017
12:32

Slazem se da odu sva trojica pogotovo kuadrado

avatar
DR DRE
Tuesday, 05.12.2017
11:07