Inijesta predstavljen u Japanu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2018.
11:40
Izvor: Sportske.net

Španski internacionalac Andres Inijesta predstavljen je u Japanu kao najveće pojačanje u istoriji Visel Kobea.

Epa/Kamimasa Mayama
Epa/Kamimasa Mayama

Povezane vesti

Nastupali su u Japanu mnogi vrhunski fudbaleri iz Evrope ali u novijoj istoriji nije zabeleženo da je jedan majstor poput Andresa Inijeste stigao u Džej 1 Ligu.

Španski reprezentativac i dojučerašnji član Barselone predstavljen je danas kao najveće pojačanje u istoriji Visel Kobea.

Nakon višenedeljnih spekulacija oko toga gde će Andres Inijesta nastaviti karijeru u sredu smo dobili konačnu potvrdu od samog igrača koji je na "Tviteru" obelodanio gde se zaputio.

Na današnjoj promociji japanski milijarder Hiroši Mikitani poželeo je dobrodošlicu Andresu Inijesti i poručio da će njegovo angažovanje imati višestruki značaj za Visel Kobe i japanski fudbal uopšte.

"Zadovoljstvo mi je da saopštim da je Andres Inijesta potpisao ugovor sa Visel Kobeom. Uveren sam da će Inijestina filozofija igre, liderske sposobnosti i fudbalski DNK biti velika inspiracija, ne samo za Visel Kobe, već i za japanski fudbal uopšte", rekao je vlasnik japanskog kluba.

Zvaničnih potvrda nema ali se spekulisalo da će trogodišnji ugovor koji je Andres Inijesta potpisao danas doneti Špancu zaradu od 90 miliona dolara!

Visel Kobe je trenutno šestoplasirani tim na tabeli japanskog fudbalskog šampionata, a pored Andresa Inijeste u svojim redovima ima i nemačkog internacionalca Lukasa Podolskog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke